|
sjmm -> RE: malčki palčki februarčic 09/V.del (30.12.2010 9:40:14)
|
dan! smo se nakofetkal dons...sva z mojim kr obsedela po zajtrku...vsak po svoje mau zmatrana spali smo kr fajn....odkar ga sam k nama napokam, ko se oglasi...spimo brez problema...edino jz imam problem zvečer zaspat dokler se ne oglasi in včeraj se je šele okol 1h vstal in hotel k nama...tak d sm šele ob 1h lahk zaspala...kok sm smotana[sm=smiley36.gif] čebelc@...vau, že 28 tednov, ja,ja, kr naj bo še mau na toplem, ti pa lepo počivaj in uživaj s Hanči[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...tašče so pa itak z marsa, tak d se ne sekiraj baki....luškan tale vaš Božiček[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]..ima tko nedolžne učke, da ne bi mogel reči, da vstaja sred noči in je kdaj trmast[sm=smiley1.gif] urša....na žalost ne poznam tega virusa...želim pa vam, da hitro mine in boste tudi vi uživali mau na sončku, vsi v kompletu, pa vsaj ena fajn stvar, da ima evica samo mali pikic, res mislimo na vas[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]... .avta pa nam še zmer niso zrihtal, včer je šel moj delat s fotrovim...mu je sam reku, da si ga lahk sposodi[sm=bravo.gif][sm=zmeden.gif]...sej zobarca je bla presrečna, da je prišel, sej zdej zakluč z delom do pondelka, moj pa tudi...zdej je pa teku mehankarja iz pojstle vržt, da bo že kej zrihtu, k bi šla rada dons u šoping, pa sarmice bom nardila, pa potičko spekla...dons bo pa pehtranova...tko d upam, da so avto zrihtal...moj je že jezen k [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]in pravi, da ga bo zamenjal v najkrajšem času....men ga je škoda, sam če ti prinaša sam stroške...[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|