|
MIHAILO -> RE: malčki palčki februarčic 09/V.del (31.12.2010 12:26:23)
|
SJJM ja tko so ji rekli zdarvniki naj proba brez mlecnih izdelkov ,ker je bila zelo rdeca(rdeci flekeci,mozoljcki)...Zdaj je boljsa ...8.3.imajo pa dermatologa in bojo tocno povedali...MMMMM kako okusno zveni to nastevanje hrane,dober tek vam zelim in lepo praznovanje... AJVY [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]Boga Tisa,upam,da se izognete virusom...Pri nas se vedno aspirator dela...skoz ga mazem z kremo,fizioloska in potem full vven povlecem z aspiratorjem,vrocine ni imel se pa tole vlece od pon...skoz pucamo... KOLUMBO lepe slikice...Lepo praznujte... Nas ati je sel v trgovino ,mihailo se igra...Za novo leto bomo doma,prideta se sestra in njen z maso...Vecerjo bomo kar kupili gotovo in jo bo ati sel iskati ,ker je meni ze vse tesko delat...Nisem vam pa rekla da sem v sredo imela pregled v urinu sem prejsnjic imela st.bakt.v urinu in sem sla se na dodatni test ...od 1-100 je normalno jaz sem jih imela na tem testu 100 tko da sem zdaj v sredo se enkrat dala vodo za nek dodatni test,ne vem kok je to kaj nevarno??? Testirala sem se tudi za streptokok in v sredo zvem rezultate obeh testov ,ko imam ponovno pregled...Sem pa vprasaala kaj pomeni da je 1cm razmika ,ko je prejsnjic rekel,pa je rekel ,da sem odprta 1cm in da je vse zmehcano...Me pa ze tako pritiska da je kar joj...Komaj cakam ,da grem rodit,da dobim strucko v roke[sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif]
|
|
|
|