|
sjmm -> RE: malčki palčki februarčic 09/V.del (2.1.2011 21:59:52)
|
čer! uf, pri nas tud naporen dan...so bli vsi tečni in zahtevni, jz mam pa tud že mau dost telih prazničnih kosil in dela na sploh, ker niti nimam filinga d sem se sploh kej spočila[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]...prvo sm hotla vse zglancat, pol vse spečt, pol skuhat ...pa je zlo mau cajta ostal še za kake užitke..pa d ne rečem d smo bli skoz doma...itak brez avta, no na luft smo že šli, sam sva mulčkom oblubla ene par destinacij..no, sej bodo počakale....Maj pa je bil te dni tud kr neki čudn naštiman...me ni imal skor nič zase in je skoz ene špiču d je pritegnil pozornost...kr neki takih vratolomnih mu je uspel...na srečo jo ponavadi dobr odnese....sam tdu jz čutm kok sm mela premau cajta z njim, čeprav se je pa izkazal oči in ga je veliko zabaval...kar pa tud ni slabo...d se še mau na njega navadi[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] v glavnem...dons so vsi se hotli še mau pocrkljat, pa hot lover me je skoz lovil, pa lubi bi rad kavico z mano u miru spil, pa mulčki so si garderobo izbiral za ju3, pa Saški sem lase likala...pol majki u banjo.....v glavnem...mau kr dost danes in praznikov in počitnic...živel delovni teden..pa upanje d bo avto delau[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] drgač si je pa moj že ogledu drugega....če bo kak dan frej greva kr v preiskavo zdej pa vam želim mirno in dolgo noč, vsem bubančkom in takim ki so si pridelali buškice, pa pošiljam...[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|