|
sjmm -> RE: malčki palčki februarčic 09/V.del (5.1.2011 12:32:50)
|
no, smo se našopingiral, sm še ene ogledane krožničke kupla...je moj reku, da bi blo fajn če bi mau manj opremljala kuhno, pa še zase kej kupla....tko d bova šle s Saško v petek v šoping[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...sam glede na novice o naši Lančici bove bol mal zapravljale[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] moj je mislil kopalnico dons rihtat, zdej se pa z avtom ubada...zgleda da ga bojo pošlepal k tistemu k ga je poleti poštimau, ker garancija še velja....pa da vidmo[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] sva imela lep šoping izlet, pa mau sva pričala, Majki je bil kr priden...pol so pa mojga novice glede avta čist zdelale...je bil jezen d mu je kr iz ušes puhalo...je reku d bo jajca v gradnu zakuru, pa novga kupu...sm bla kr tiho....sem sam pripomnila, da mi sploh ni važn kaj nabavi,sam d gremo lahk vsi not, pa predvsem, da ne bo njega živciral....sam on se ne zaveda, da je to njegov delovni avto in ga mnogokrat fajn naloži, pa pohodi tud, se zadevca skoz na ful vrti in pol se tud pokvar...men se zdi normaln, njemu pa sploh ne[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] no, grem majkija v svet sanj zazibat[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|