|
sjmm -> RE: malčki palčki februarčic 09/V.del (5.1.2011 19:55:08)
|
čer! pestro popoldne...me je še preden sm servirala kosilo tok zvilo....tale [sm=hudicek1.gif]..je svoje hude roge pokazala...šele po tretjem tabletu in eni uro zvijanja na wc se je malce umirilo...menda sm bla taka k da bom rodila, mulčki so bli čist prestrašeni...sploh niso mogl kosila pojest, še dobr d je nekje na polovici moj uleteu in mau prevzel zadeve...pol sem še na kavču odležala ene pol urce...pa je šlo v potokih in pol je blo kul...sm preden je pršel kitarsit še marmorni kolaček spekla...tak d popoldne je blo polno vzponov in padcev[sm=smiley1.gif] avto nam bo pobral kar lep zaslužek...šit res, tak d ga bomo sigurn zamenjali...v igri so Renaul passanger, ford galaxy in peugeot Expert...moj se še odloča, cene tam tam , za kako leto do 2 starega...v glavnem moj je sklenil, da je treba neki ukrenit Majki se kopa, saška čaka na likanje las, Mihcu morm nohte poštimat, janči pa je peljel psa in me prosil, naj ga potem čaka en gromozanski sendvič in pol litra kakavčka s cimetkom...tko d tečem...no, sej se vrnem, ko bo mau miru pr hiš[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|