discoamela -> RE: Marčevke 2011 - 2.del (30.1.2011 17:20:30)
|
evo še ena z istimi težavami....me precej že boli zadaj (kot pred M) in trebuh otrdeva sto na uro... ampak kot je že ena napisala, se trudim ne mislit in si rečem, če se ima za začet, bo zihr še kakšen konkreten znak zraven (krvavitev, čep, močnejši popadki,voda,...), upam pa, da tamali počaka vsaj še 1 teden - 2 not, potem pa..kadarkoli. Pripravljeno je vse. Smo naštimali še dodatne omare in ta vikend vse pospravili, tako da sem res utrujena..čaka me še malo likanja, ma razmišljam, da bi si pustila za jutri popoldan. Bom raje malo počivala, pa kakšno knjigo prebrala... Ugotovila sem, da so mi po novem začele otekat noge in roke... do sedaj tega ni bilo...pa strije sem že dobila na trebuhu...grde grde grde..fuj. No, se tolažim da čez čas bodo vsaj zbledele, pa ne bo zgledalo tako grdo.. Zredila sem se tudi že za 2kg od prejšnjega pregleda, tako da me jutri čaka spet predavanje pri G...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] res pa je, da sem zaprta zadnje dni, pa se verjetno zato toliko bolj pozna...ker sem se tehtala par dni nazaj in je bilo šele +1...no vse skupaj sem sedaj na +13,5.. pa tudi meni manjka še 1mesec... kateri datum vam je vpisala kot PDP - po zadnji M ali glede na UZ??? Jaz imam namreč še vedno uradno 7.3.2011, čeprav kadar se pogovarjava govori o ta drugem roku 28.2. (1 teden manj)... a ji moram rečt, da tudi v materinski popravi ali ne igra vloge za 1 teden?
|
|
|
|