naja17 -> RE: Marčevke 2011 - 2.del (1.2.2011 8:53:51)
|
Evo, tretji stroj cotic opran, 2 zlikana (včeraj, da nau kake pomote, sem pa umrla, trebuh čist trd, stopala pekoča, počivala vmes pa ne bi [sm=zmeden.gif]), še en stroj za oprat čaka, pol moram pa še posteljnino... V bistvu mi mal prostora primanjkuje [sm=smiley1.gif]... Če bo pa pupa, bom mela pa pol še ful dela, ker mam v treh škatlah še ful roza cotic [sm=smiley1.gif]... Pa kako so tini mini kjut [sm=smiley1.gif].... Dones bo pa tako na izi kosilo, k morva kruh pojest, moj si je zaželu kuj hrenovke, tko da to bo to [sm=smiley1.gif]... Ufff, tole masiranje presredka, mi ni baš prijetno, dobla občutek, da nisem lih tuk prožna [sm=zmeden.gif] in se bojim, da bo hudič... Čaj sem pa včeri pozabla spit, ga moram nekam na dnevni red dat, k nisem lih ljubitelj čajev... In Akilene ti že po 2 skodelci? Uff, to se jest moram prpravt... Aja, pa magnesol še kr pijem, bom po moje kr do konca, tko k tanjusi, ker itak kuj eno na dan spijem, k mi trebuh otrdi [sm=zmeden.gif] CSD - jaz mam vse poštiman, poslali so po 2 dneh vse papirje, februarja je rekla, da bo nakazano...
|
|
|
|