Patrisha -> RE: Februarke 2011 III.del (30.1.2011 16:26:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: samsara04 nina33, čestitke! To je pa bilo presenečenje [sm=smiley1.gif] hayabusa, veliko [sm=pikapoka1.gif] [sm=pikapoka2.gif] [sm=pikapoka2.gif] danes. suzy, ti si pa spet pekla, nekaj dobrega. Pridna[sm=bravo.gif] Hvala vsem mamicam, ki ste delile porodne izkušnje z nami. Jaz sem pa imela že tretji vikend zapored obiske, tako po obrokih praznujem moj roj. dan. Včeraj in v petek sem bedela do 3h, z družbo smo igrali enko in se meli fajn. Drug vikend me še čeka nekaj podobnega, po tem pa se zaenkrat konča. Tok besed je že bilo glede odtekanja vode, pa še vedno ne vem...kakšna količina vode ti dejansko odteče? Ker sem včeraj spet prestrašila mojega med [sm=sloncek.gif] in je postal čisto zmeden, ko sem naredila lužico [sm=smiley36.gif] Še ene teme (se mi zdi) da se nismo dotaknile. Imam dioptrijo in nosim leče, le enkrat v tednu pa očala. Zanima me, če katera ve, kako je z lečami med porodom. Jih lahko imaš ali je bolje, da imaš očala? Lep dan vam želim navkljub vremenu. Lp med porodom ne smes imeti oz. je prepovedano imeti LECE, ker se ti lahko kaj zaj.. ker se ti oci totalno izsusijo..in se prpopajo na ucke, ali zdrsnejo za ucke in mores na operacijo...poznam en primer! tak da kr po pameti.. problem je tudi z ocali lahko.. jaz naprimer nosim ocala in so mi povedali, da bom mogla ocala po vsej vrjetnosti snet.. ce pa mas dioptrijo vec kot -7 pa te caka CR. Jaz ti toplo svetujem da ko gres v porodno mas ocala gor, ker ce si omenla in imas napisano v MK bodo te vrjetno grdo okregali in jih bos mogla obvezno odstranit...
|
|
|
|