meta21 -> RE: Februarke 2011 III.del (30.1.2011 20:37:57)
|
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7 Meta, meni je pa sošolka rekla, da ji je oddteklo ful vode doma, potem pa še v porodnišnici, ko so jo na CTG peljali, da je blo sigurno 1l, če ne več še v porodnišnici. Ji je bilo prav narodno, ker je za seboj puščala lužico in imela mokre noge. Da pri iztisu ni skoraj nič vode bilo. Sem jo pred časom vprašala je rekla, da je sigurno mela 1,5l vode vse skupaj. Trdila ne bom, ker ne vem, baje ni nujno da ti vse takoj odteče lahko pa skor cela v šusu. Lahko pa samo rahljo kaplja. Odtekanje je itak možno v vseh mogočih oblikah od "cunamija" do kapljanja ampak povprečna nosečnica ima na koncu nosečnosti okrog 1 litra plodovne vode, do 1,5 litra se še smatra normalno ampak to imajo redke (na koncu nosečnosti se količina zmanjšuje). No, če bi mene kdo vprašal, koliko mi je odteklo, bi tudi rekla, da vsaj par litrov, ker je bila v trenutku mokra cela postelja, ko sem vstala sem naredila lužo sredi spalnice, do porodnišnice sem pustila še nešteto lužic in v sprejemni pisarni pri stolu še eno veliko lužo pa mi je kljub temu po porodu sestra izstisnila še en slap. To je najbrž bolj občutek. Konec koncev koliko pa polulalmo? 2dcl? Pa se nam tudi zdi, da je za cel pisker[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|