sjmm -> RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del (13.4.2011 21:55:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy kakšna je knjigica Čuk na palici? Pri nas obožujemo knjigice tko da zbiram predloge [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . Nejc je nad sapramiško navdušen, pa super so še muca copatarica, buča debeluča, juri muri v afriki,... Kako sta punci? Kaj boljše? Knjigica je zakon...samo jst sem napisala, da poslušamo pravljico....sem prosila sodelavko ,da mi je našla Sapramiško, Čuka in KAkaduja....na CD zapekla..smo vriskale od veselja...imamo namreč zelo rade Svetlano.... Knjigice...PEdenjped, Pedenjped ima spet rep, Kdo je Vidku napravil srajčico, MOjca POkrajculja, Mami, kje si....Lonček na pike...Franček....Pikijeve dogodivščine....Zvezdica Zaspanka... KOmaj čakam petek ,da vidimo Tisina ušeska...gnoja je manj, in nisem vidla da bi svež prišel ven...ma pa drisko pa AB.... Tarja ...pa ...menim ,da gre na bolje, ampak se ne upam nič rećt...da se ne skazi... Vi ste ok? ja, boge revčke, no, nej že mine...mislimo na vas in pošiljamo [sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|