sjmm -> RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del (14.4.2011 10:22:01)
|
dan! sm vas že 2x prebrala, pa še ni blo cajt se mau oglasit včeri sem prvo papirje rihtala, pol pasm padla v eno novo nadeljevanko in sm ene 20 skrajšanih delov gledala na netu do pol 1h...sej zjutri sm bla pa k avion..k pol k sm šla spat se je pa Majki ugnezdu name in sm spala glih na ene 15 cm.....uf, me vse boli dons drgač pa mi je dona dragi moj že rožce prnesu....sm hotla prvo reč kva je ušpiču, pa sm se kr mau u jezik ugriznila k se je tko lepo spomnu...kr zato k sm njegova[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] kolumbo...u maš pa živčke!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] urša...mau še zate[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]k si neki povožena[sm=smiley31.gif] mihailo...kok sta pridna tvoja sončka!!! a mihailo je tud čist nor na avtke??? naš Maj je dobesedno obseden, gre tud spat z avtki[sm=smiley36.gif] ooo, petrušk...vidm d uživate...lepo...še zadnji dnevi v 3[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...pol pa bo veselje...če greš kmau...se dobro drži in srečno, pa seveda čim lažje ....dihamo s tabo, mislimo nate....pa me smo tud tebe fuuul vesele[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] katjuša...dobro opravi, pa naj se ti srček kmau zaceli[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] čebelcv...super kok je Galči priden!!!![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]..sem ful vesela, da si bolše volje[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] tko, zdej me pa lover kliče, oči in majki gresta po en material, pa mau na sončka, popoldne pa imava govorilne za fanta, upam, daq bo Saša kej bolš volje in bojo lahk Majkija popazili eno urco[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|