sjmm -> RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del (3.5.2011 10:08:51)
|
dan! evo mene.....dons morm stacionarca delit sam z majkijem[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]..on bi skoz slikce enih avov gledau..obsedenc, vam rečem...zdele ima pa minute za angleščino na baby tv[sm=smiley1.gif] jz sm bla včeri zvečer k cota...sej po parih urah peglajna nč kej novga[sm=smiley1.gif]...sem se okol polnoči spat skidala....Maj ga je pa k nalašč sračkau celo noč...sm ga ene 5x prestavla v njegovo posteljico, pa je bil že nazaj še preden sm se dobr naštimala...ma, prejšnjo noč je pa spal od 9h zvečer do 5h zju3 brez problemov...kr neki ga premetava kolumbo...super za izletek v ZOO..[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]..mi smo tud imel med počitnicami v planu, sam kaj k ga je vreme skoz neki sračkau....pol pa ta velkih fantov ni blo..pa nismo htl it brez njiju...tak d imamo še v planu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]...vidm d je tvoj letnik 2009 tud zelo svojeglava mašinca...naš tudi...sem včas čist presenečena le od kje mu take fore[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...no, pa upam, da se res vidmo[sm=bravo.gif] čebelcv...ja, neki cajta smo kr imel ok ritem, pa so začele petke vn lest, pa včas ga mau luna meče, pa k se mu tok dogaja se mu sanja in kr neki vpije..npr....ne, ne, avto..pazi"!!!!...isto k se čez dan igra...seveda zmeri z avtki...ej, superca d je Hanči že bolje....hja, naš Majki je bil tudi edini k je pri nama spal že od malega....d sva se lažje podojila al pa flaško dala, pa d ni blo treba vstajat....no, zdej je pa še zmer pri nama[sm=smiley2.gif][sm=smiley36.gif] petrušk...ful te je lepo brat, sem zelo vesela, da tako lepo uživate v 4 in ste se tko hitr navadili na nov ritem...kar se tiče histerije ko je lakota pa poznam...Jan in Maj...oba sta bla taka...sm mela zmer v rezervi kako flaško, če slučajno iz dojk ni hotl dost hitr tečt[sm=smiley36.gif]...pa lepo, da vas oči mau razvaja in zelo lepo se bere, kako pridna je Evica..sej se že na slikcah vidi d je taka nežna pridna punčka[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] no, greva zdej z gospodičem mau na zrak[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|