Deja -> RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del (4.5.2011 14:54:19)
|
hello babike!!!!!!! vidim da lepo čvekate, rihtate svoje sončke, da ste kolktolk zdravi....... jaz vas še kar redno berem, sam napišem pa ne, ker mi res ne znese.... zdaj pa moj princ še spi, pa mam malo časa.... no pri nas je vse še po starem, le to je novo, da je Žiga načeloma suh, samo pri kakanju se mu malo zalomi, ko prepozno pove, pol pa mamo kepico v gatikah... pa nič hudega... bomo že..... ponoči je suh že par mesecev, čez dan pa cca 1m. je prava čveka, tako da večkrat iščem, kje ma gumb vsaj za volume, če že mute nikjer ne najdem...[img]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/img] pripravljamo se na 2 oz 3 večje nakupe in vas prosim za vaše mnenje.... 1. Avtosedež: nagledanega imamo tega - a imate kake izkušnje z tem sedežem? Cybex Solution X2fix 2. Kolo - všeč mi je zato, ker ga želim imeti pod kontrolo - ga bremzat, pa še manj prostora zavzame kot tricikel... Kolo s potisno palico 3. Velika postelja- ker je Žiga tako velik fant, da ima še komaj kaj prostora v kinderbettu in ker je v ikei tako lepo razstavljena, pa še v končni fazi je za 2 otroka.... Nova postelja Hvala za vaša mnenja in se še kaj tipkamo! LP Andreja
|
|
|
|