sjmm -> RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del (9.3.2011 22:28:13)
|
evo mene že izpod tuša, sm še grivo prala...tak d sm si prov prvošla[sm=smiley36.gif] po kosilu je oči peljal vn majkija in Mihca...mami se je zapodila naokol s sesalcem, pol sm hitr v kuhni omarce od zunaj oprala...pa so bli fantje že nazaj...oči je šel delat še eno rundo...je bil koj mir u hiši...mali je zabaval ta velke ...jz pa hop na loverja in sva uživala ene 3 urce, tak d sm vse popeglala, sam 2 taki bol nobel posteljnini sta mi ostali, ker je bil majki že čist prestradan...večerje in mamice[sm=smiley36.gif] no, pol je pa kr lepo zaspal[sm=bravo.gif] čebelc@....vau, pa si res neki v sprehajalni formi[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] petrušk...kako ste kaj??? kako evica??? upam, da otrdevanje mau mine in ti, bejba...le lepo počasi z galncanjem...sej Janči še ne bo preci porajtau kok je spucan[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] no, tko...pa mam dost za dons.....vsak večer si rečem...ju3 bom pa mau bol u izi...d nam zvečer k ožeta cota...pa mi sploh ne rata...ah, ja ...smo mame ena čudna bitja[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]...zmer mormo met motorje na on....ajde...fajn bodite!!! pa še eno pošiljko za vse, ki jih potrebujete[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=pikapoka.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|