sjmm -> RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del (11.3.2011 17:23:46)
|
evo....en lep dober dan še od mene!!!!!!11 dopoldne je bil oči doma in smo skoristili, da smo nakupili en mau darilčk za ju3, pa še nekaj sestavin za gurmansko ustvarjanje, pa Majkiju sm v Hm kupila softšelko...je prov frajerski...hočta še ta velka 2 enake[sm=smiley36.gif] pol smo prbrzeli nazaj, majki spat, kosilo skuhat, pol sm pekla, zdej mam 5 minut pavze, pa nardiš še torto, jutri pa bom še ene solatke in moj bo spekel ribe, ker v spodnjem štuku na kosilu, kamor smo povabljeni ker ima tašča Rd ne znajo nič skuhat za take k ne jemo meso...tko d bomo kr s seboj prnesli...se ta velki prov norca delajo...sva jih mogla dons kr mau utišat, ker so pač navajeni d moja mami vedno skuha za nas, pa oni tud takrat brezmesno jeddo..k to itak ene 3x na teden, pa vsaj ene 3 sorte peciva napeče...pa to sam tko k pridemo za vikend, ne pa, če je praznovanje...sam kva čmo..folk je pač različn.... zdej so moji fantje mau na potepu, pa orodje so peljali v skladišče, mi2 s ta malo cvetko pa uživave babje trenutke in sva si glih ene par piškotkov čis ta frišnih prvošle in kofetek[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|