sjmm -> RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del (19.3.2011 14:28:03)
|
hej hoj!! smo kr lepo pospravli...sam jz sm prvo zatežila sto na uro...pol sose pa le zmigal, ker je čist nemogoče d 1 pospravi vse za 6...no, zdej mali še spava..pol pa kosilček, pol pa NE gremo v šoping, ker Saška še ni čist ok, pa po pravici povedano mi tko čist paše moj je skočil po krompir, ker nismo vedli d smo čist brez[sm=smiley36.gif]..sej Majki se nebi pritožil, če krompirja nebi blo..bo pa več ribic pohamsal aja, drgač pa toook pije zadnji teden...verjetn zaradi zob....ma bušija k sodček....sam res stanka po ene 5 unih flašk na slamco, pa še ponoči vsaj 1 ...pa sploh ni važn kva mu dam, voda, čaj ,sok..malo mešano, vse teče..pa d je hladno..po moje zaradi zobk ajvy...super za nakupe[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], pa seveda d majo princeske svoj okus...to bo še veselja[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]..hvala za želje glede spanja, hja...ne vem kdo je manj pripravljen za selitev Majkija v svojo sobo..jz al on???? še mau čakamo..je le ta zadnji....se mi kr srce trga k je že tolikšen, hkrati pa je velik užitek k je tak mali huliganček podivjanček in sam vragolije uprizarja[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]no, mami, jz tud tebi želim mau počitka[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|