sjmm -> RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del (20.3.2011 13:49:07)
|
dan! evo mene...te dni sm k hišni zmaj...skoz sam tulim kaj je treba še postorit...mislm d rabm en mini dopustek al pa vsaj en popoldne stran od vsega , po ta velkem še od vseh[sm=smiley1.gif] sem mau razdelila zju3 kaj bo kdo poštimau na brzake, da vsem ostane še mau frej cajta za kak sprehodek, izletek...pa so vsi neki vn padli kva ...sej je nedelja...no, zame jo pa ni nikol...pa so mogl kr si vzet 15 minut pa postle poštimat in mi pomagat ta speglane cote pospravt moj se je neki s plesnijo ubadal...je smrdel po stanvanju k 100 [sm=hudicek1.gif]...pa sem se lahk spet mau prtožvala..sploh ne vem kva mi je ...nč mi ni prov[sm=smiley24.gif][sm=smiley24.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] pol so se skidal mau na luft, jz pa še mau med cote, pa spet sem en pecivček spekla kosilo bo pa bol na brzake....zelenjavna rižotka, moj bo pa pohan sirček nardil, pa solatka popoldan pa upam, da nam uspe kej bol v izi zdej morva z Mihcem še plakat o Kitarah skončat...sam še nalepiva in bo, pa še mau ponovi besedilo....no, sej sm bla tud zaradi tega besna, ker sm jim zabičala, da mora biti petek in sobota za šolsko delo, v nedeljo se sam še kej ponovi...k da me je kdo upošteval...tko so si prislužili kazen in dons zvečer ni tv-ja...to bo luksus d bova imela z mojim dnevno zade po 9 zvečer[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|