sjmm -> RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del (1.4.2011 9:16:17)
|
Dan! no, smo se kr naspali, sam zdele zju3 je bil že en bum tresk in [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif], ker misli, da gre lahk povsod in čez vse z glavo naprej[sm=smiley1.gif] urša...super, da ste se cepili, kar pomeni, da ste zdravi..če čist potiho povemo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif] čebelc@....super, da tko vztrajaš. res si pridna!!!pa na zdravje in veliko mlekca[sm=smiley1.gif]..pri nas je tud oblačno[sm=smiley13.gif] brkn...dobila mail, pa sej vem kdo si...s FB-ja[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], no, bomo zrihtal, ne..ti pošljem na mail tekom vikenda, če se ne mudi preveč[sm=smiley1.gif] surf...en koš za k vam...[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif]..hja, mi2 tud iščeva sedežno k bo še nekak sprejemljiva za varčevalni žep, pa seveda udobna in velika k pri nas so otroci že večji kot mi2 in ko se naš Jan zlekne čez 3-sed, ki ga imamo, pa Saška se usede na 1 fotelj na drugega noge gor da, pol lahk 4 kr na tleh sedimo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]..tko d sva računala tud na to...sam dnevna glih ni zavidljivih mer, tko d je treba en fajn kompromis usekat[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|