MIHAILO -> RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del (3.4.2011 8:59:48)
|
ojla punce ...sem vceraj tako veliko napisala ,pa me ven vrze...cez teden smobili v Hrastniku na razvajanju,e bilo lustno...Mihailu smo kupili kolo brez pedalov-poganjalec,pol sem bla pa kr razocarana ,ker se mi zdi da je se premajhen za to[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]...Moz mu je namestil pomozna kolesa in zdaj se malo laho pelje,brez njih ni sans...sem pa hotla ,da ima neka za zunaj ,ker on poganjalec v obliki avta mu je ze premajhen...sem gledala na sonckovi strani in tam pise da sood 3let naprej...s cim se vasi malcki peljejo???Kaj pa oni traktorcki,ki so na pedala bi to bilo za nase malcke??? URSA ojoj spet tesa nocka...upam,da kmalu mine[sm=smiley31.gif][sm=pikapoka1.gif] KATJUSA bogi Florjan..pozdravite se Kolumbo meni se tudi zdi da nam zobki mal nagajajo kerje vcasih zelo tecen MIHAILO pa tko ima cez dan taksne napade jokanja ,pomoje da so zobeki krivi[sm=zmeden.gif]postane tak tecen ,ga kregamo ,ker takrat kaksne lumparije hoce delat in ko ga samo kregamo samo prst pokazemo zacne tok jokat da pol kr jeca-je tako uzalen...
|
|
|
|