sjmm -> RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del (4.4.2011 9:28:24)
|
dan! evo nas...v soboto ob pol 10h zvečer smo izvedli kako bomo prežveli nedeljo...je tast klicau d mormo u semič k bojo betoniral..d bo moj pomagu pri delu , jz pa v kuhni....smo že imeli svoje plane...sam moj zarad ljubga miru...sej veste...no, pa je odpadu Volčji potok, pa še kolumbo zravn...sm bla kr žalostna k sm dobila sms[sm=smiley1.gif] no, sej je vse potekal kr normalno, sam smo pa dons vsi k cote, pa še mojga neki po grlu praska, fanta sta tud pomagala, pa že šolo so imeli v soboto...tko d nam je vsem bil čist prekratek vikend[sm=smiley13.gif] no, zvečer ko smo prišli domov, smo mogli še z majkijem mau na igrišče, to ni mogu spusit in je blo velik folka in delava v peskovniku potičke, pa on mau naokol meče z lopatko, pa še ene potičke od punčke tam, ene 6 let stare je spotoma podrl k je bil ravno v delovni vnemi in je mamica čist vn padla d imamo hiperaktivca, da se to ne dela in ta mala je kr jokala, ma zjala....naš je sam gldeal...sm ga hitr za roko prijela k je že imel polno lopatko mivke in je že naciljal v cvilečo zverinico k mu je šla na jetra...no, sem kr neki vn padla...pa sva se kr naprej igrala na svojem koncu...no, tak d imava v planu, da mu kar na dvorišču en peskovnik nardiva, čeprav je igrišče blizu....sej je res naš glede na druge toook razigran, povsod ga je polno...sam men se to zdi kot zdrav in vesel mulček, ne pa kej drugega[sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]
|
|
|
|