felix7 -> RE: Marčevke 2009 - 3.del (11.7.2011 13:11:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Uuuu, hvala felix....nisem vedela...jaz se pa na te reči raje ne bom prijavljala, ker mi potem res samo smetijo poštni račun...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Bom raje kdaj pa kdaj sama tja pogledala. Kako si? Te kaj ubija ta vročina? Mene že, pa še klima v pisarni mi ne dela okej in mi nič kaj ne ohladi prostora. Mi je šef začasno ponudil drugo/prazno pisarno, tam pa mi mora računalničar še računalnik poštimati. evo, zdele sem si kupila pedikuro, prvič v življenju [sm=smiley36.gif] Ma, včasih si pa mora človek kaj privoščit, a ne? [sm=smiley1.gif] ja, drugače pa kar zasmetijo račun, ampak itak že po "zadevi" vidim, kaj je tisti dan na popustu in pol samo brišem 90% vseh. Drugače pa je še ena stran, kjer pa je nekak povzetek večine teh spletnih popustov, čaki, grem poguglat... hudopoceni.si [sm=smiley36.gif] kar se pa vročine tiče, pa imam srečo, jest sem itak neka atipična nosečnica in mi vročina včasih celo paše [sm=jezicek.gif] če pa postane prehudo, se pa za par minut v bazenčka namočim in dalje [sm=jezicek.gif] Če klimo vžgem, pa itak takoj grlo čutim [sm=smiley13.gif] Sicer pa maš super šefa [sm=bravo.gif], ko tako lepo skrbi za mamice [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|