felix7 -> RE: Marčevke 2009 - 3.del (12.7.2011 13:45:37)
|
hvala, punce, za namige glede hotelov. No, pol sem na Booking.com gledala predvsem cene, pa še mal sem se s sodelavcem posvetovala, ki je s Ptuja in sva zaključila, da se mi najbolj splača prespat v hotelu Betnava v MBju. Sem sicer hotla v Gostišču Golob v Zg. Polskavi, kjer imajo res ful ugodno, pa je čiiiiiiiiiiiiiist polno. Pa na splošno so hoteli po MBju popolnoma zasedeni ta vikend. A mate kakšno prireditev, al kaj? Skratka, s Tašo sva se menili, da bi se dobili v petek zvečer (jaz imam izobraževanje do 21h), ker ona v soboto pač dela, tko da če je še katera za stvar in vam ura ni prepozna (dan je dolg [sm=smiley36.gif]), bom ful vesela, če se vidimo. Sicer še nisva dorekli lokacije in čist točne ure. Persida in Tulipan - zihr sta že lepo zagoreli in spočiti, k sta z morja prišli, a ne? [sm=smiley36.gif] Sem pa prejle šla v Špar med malico, pa glih pred blagajno vidim, da majo Uniona za 50% znižanega in sem tut naložila pol vozička flaš [sm=jezicek.gif] sej ne, da smo neki pivci (jaz itak nič [sm=smiley36.gif]), ampak kar naprej neki obiski, pa to kar gre. So me tut čukasto gledali - noseča, pa poln voziček piva [sm=jezicek.gif] Najaa - jest mam tut mal paranoje, kar se tega tiče [sm=smiley13.gif] zanč v Čatežu je en ata neki slikal un otroški bazenček, pa sej so bili otroci najmanj v pleničkah, pa tut čist možno, da je slikal samo bazen pa ladjico, ampak mi ni bilo prijetno. Sem ga gledala sa sokoljim okom [sm=jezicek.gif] trezika - to je pa res lepo od tvojega strica, da bo tako poskrbel za sestro. Izpit za avto tudi ni majhen strošek, pa še na dopust ne bo šel [sm=bravo.gif] res pohvale vredno [sm=smiley1.gif]. Za naraščaj pa le dejte poskrbet [sm=bravo.gif] vidiš, tvoj dragi se nič ne sekira, pa se tudi tebi ni treba. Zdejle 4 marčevke pričakujemo, za Tašo navijamo, ti sam povej, če zate tut začnemo [sm=bravo.gif] Taša - nič se ti ne sekiraj, če ne rata v prvo, vse ob svojem času [sm=smiley31.gif] mogoče smo premal navijale, al je T. premalo aktiven? [sm=smiley4.gif] Sej zdej bosta sama doma, pa bosta lahko romantiko zganjala [sm=bravo.gif]
|
|
|
|