Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 3.del (1.6.2011 22:26:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 dan, dan [sm=smiley1.gif] evo, zunaj sonček, komaj čakam malico [sm=smiley36.gif] res je luštno, ko je lepo vreme in ko pridemo domov, hitro nekaj pojemo in gremo na vrt. Tam je pa vedno dovolj dela [sm=smiley36.gif] K sreči tudi Jure uživa in pomaga plet vrt. Jaz pulim plevel, on ga pa nosi v svojo karjolco in ga vozi okoli [sm=smiley36.gif] zvečer ga komaj prepričam, da je treba it v hišo, se umit, pojest in spat. Rabi kera kej solate? Pri nas se ji je po sobotnem dežju čisti utrgalo in raste mnogo hitreje, kot jo mi lahko jemo [sm=smiley36.gif] na žalost ima enako hitrost rasti tudi plevel [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] V petek bosta pa mogoče mož in Jure že zjutraj šla na morje, bodo s kolegom peljali čoln, jaz pa bom potem mogoče šla v petek popoldne. Sicer bi morali že v soboto domov, ker ima mož v nedeljo obveznosti, ampak kaj ko je tako luštno na morju, pa Jure tako uživa. In ko že ravno imamo priložnost, da gremo tja praktično kadar želimo (to je od kolegov prikolica, imajo ful dobro uštimano, placa za 8 ljudi), košta nas pa praktično samo bencin. Še vremensko napoved počakamo, zaenkrat sicer za soboto slabo kaže [sm=smiley13.gif] Pri moji tašči je isto s solato! S tem, da ona meni reče, da ima tolko solate, da se z njo obmetavajo, nam pa nikoli nič ne ponudi!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] No, pa sem ji zadnjič rekla na to: škoda, ker mi jo pa moramo kupovat! In sem dobila solate za eno kosilo... nekaj pa je, a ne? Ji ne kapne... Zo je fajn glede morja... kolko sem bila prej proti temu, da bi imeli nekje na morju nekaj, ker sem pač mnenja, da če imaš doli vikend al prikolco, da se s tistim koščkom potem poročiš in ne greš nikamor drugam, se mi zdaj lušta, da bi imeli, da bi bili otroci več na morju in ne samo v času dopustov... bomo videli, če se bo dalo kaj v tej smeri naredit![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|