Tulipan12 -> RE: Marčevke 2009 - 3.del (4.6.2011 23:28:31)
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Čer! Ma jaz mam 2 v plenicah, meni se ne zdi neki problem. Da iskreno povem, zdaj ko to 2 verjetno malo zanima[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] , da mi je največji problem Liina trma. Drugo, zaenkrat (trkam), ni ne vem kaki problem. Aja, pa še ena stvar je: nikoli več ne moreš bit 100% enemu otroku. To je meni najtežji del in upam, da se bom kmalu navadila, da je tako. Prej sem se vedno spraševala, kaj se zgodi z materinsko ljubeznijo, ko dobiš drugega otroka-se razdeli na 50-50 al kak? Ne, se ne razdeli, ampak je 100-100, s tem da sebe fizično in časovno pa ne moreš dat na 100-100 in to se mi zdi najtežji del. Tole si pa prav tako napisala, kakor se tudi sama počutim. Ljubezen je itak 100% do obeh, pozornost pa ne more bit vedno in to tud mene včasih mori. Sploh do Tije, ko bi rada kej delala z mano, pa Nika recimo še ne more pol pa ne delamo zarad tamale ali pa Tija sama dela... no, vse isto razmišljamo [sm=smiley36.gif] jaz si sploh ne znam predstavljat, kako imaš dva človečka tako neznansko rad [sm=smiley36.gif] To se tudi jaz sprašujem. Ampak mislim, da ljubezen do enega vsaj za malo prevlada, kar je čisto naravno in nič čudnega. Tako so mi tudi povedale mame, ki imajo 2 ali več otrok. Moja izkušnja: imela sem čudovit porod, nebolečo poporodno obdobje v porodnišnici, totalno fit, čustveno totalno stabilna... dokler ni prišla Lia v P na obisk. In ker je bila njena reakcija tako zelo čustvena, ker česa takega še nisem doživela pri njej, me je zlomilo. Jokala sem kot dež. Takrat vem, da sem T.-ju rekla, da bo Lia vedno moja največja ljubezen in da me je strah, kako bom lahko tako imela rada še Luko. Potem sva prišla z Luko domov. In vem, da je bilo prvi teden odkar sva bila doma, ko mi je rekel T., da mu je čudno, da se mu zdi, da je Lio v tem času že full cartal... meni je pa takrat neki klik naredilo v glavi in srčku, in od takrat sta oba 100-100. Ko pridem od nekod, sicer vedno najprej Lio poljubim, ampak to je zato, ker ona skoči na mene, Luka še ne more![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|