Arwenko -> RE: Mariborčanke 23.del (27.2.2012 8:44:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Karmen...super za krst. Za sedež pa ne vem kaj ti naj rečem, zdaj tudi res, da ne vem kaj sta dobila ne. Mi smo recimo pred kakšnimi 14 dnevi kupili v Lecleru en sedež od 9-36 kg, pa je bil ful poceni, ampak v bistvu sem pa našla same pozitivne info o njem, pa tudi se mi ne zdi tak napačen. Zdaj če vidva nista ravno nekaj ful ogromno na poti ne, pa glede na vajino siceršnje finančno stanje, bi ga jaz zaenkrat zadržala pomoje. Pol pa bosta videla kako in kaj za naprej. Mah sej ne rečem da so poceni stvari slabše, pa tako kot si napisala. Glede na stanje ki je pri naju trenutno, bova tega obdržala vsaj za nekaj časa, če se ne bo obnesel, pa ga boma s časom zamenjala. Je pa to sedež Freon Saturn. Moram malo po netu pobrskat boljše, ker do sedaj nisem našla nič odzivov na njega, razen da se prodaja v Pikapolonici. [sm=zmeden.gif] Jaz mislim da je res tako pametno. Zaenkrat zadržita, pa pol vidita kako vama bo zneslo za novega/boljšega, pa takrat dasta tega babici in dedku.
|
|
|
|