matcar -> RE: Mariborčanke 23.del (27.2.2012 12:43:42)
|
Dan! Se javljam po kratki pauzi[sm=smiley36.gif],ni blo kaj dosti cajta.Avto spet stoji doma,tak da Merivo furam okoli,je zgleda še aku šel po gobe.Mama je končno denar dobila za nazaj[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],tak da so se položnice tudi zmanjšale,oz. kupček.Imela z Maksom danes kontrolo za očko in je zaenkrat ok,kolko je pač Z lahko videl,zdaj ga moram še samo LJ peljet na KO,pol pa dobi spet očala,ker je ta itak zlomo že pred več kot pol leta.Ob 16-h pa še posvetovalnica z Teo-m. Majakla-[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]da ste spet nazaj. Arwenko-vem,kak ti je,jaz tudi samo iščem zadnje cajte,sem ko uš.Pol pa mi nič na rit ne bo šlo. Bambi-super,da ste malo boljše.[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Katy-[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]za uživanje,za RD pa pojma nimam,kaj bi lahko kupla.Imam sama ta problem,namreč naslednji teden 2 40-letnici.[sm=zmeden.gif] Karmen-[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]super za krst in darilo.Ti ga kr ponucaj.[sm=smiley1.gif]Pa še [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]za Jureta. Arabela-[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Botrca-[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]čestitke za službo!!!! Sem kaj pozabla???Če sem,se opravičujem.
|
|
|
|