RE: Mariborčanke,24.del! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.10.2012 8:31:02)

Jutro!

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.10.2012 8:32:11)

Delovni dnevi pri nas doma,pucanje,pranje,ahtanje fročekov,kuhanje.....

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.10.2012 9:11:22)

Jutro! [sm=smiley1.gif]

majakla -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.10.2012 10:20:44)

JuTrO!

Mi pa spet na Pohorje, juhu!

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.10.2012 11:34:51)

Mi pa spet v Zrlovcih, na pisti vozimo letala....fajn soncek, pase....

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.10.2012 11:36:30)

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

JuTrO!

Mi pa spet na Pohorje, juhu!

Super...jaz bi tud, pa mojemu ni do tega....grrr

Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.10.2012 18:20:52)

Če punce...
že par dni me sploh ne pusti odgovorit RR, berem pa vas.

V glavnem, jaz sem tako žalostna trenutno ne. Sami problemi. Od tega, da enega psa nikakor ne moremo prodat, do tega, da smo eno psico 3 leta staro nazaj dobili z nekaj zdravstvenimi težavami in se za njo išče nov dom, do tega da je nekaj pozitivnega, da ima moj 30.i RD naslednji teden in nama moji častijo en podaljšan vikend dopusta in pazite zdaj, po spletu vseh groznih najbolj nemogočih naključij, mi odpovejo vsa "stalna" varstva in zdaj iščem varstvo za 4 pse trenutno. Imam sicer polno kolegic, ki se s tem ukvarjajo, ampak žal nimam financ, da plačam 15 eur na dan po psu za varstvo...v glavnem zdaj sva se še z mojim spičila...katastrofa vse skupaj.

V glavnem jaz bom iz obupa kr direktno vprašala, a bi katera od vas lahko mi čuvala kakšnega psa od tega petka do naslednjega četrtka popoldne?

Drugače pa nas zraven še neke viroze dajejo, jaz kašljam da mi bo pljuča ven vrglo, ampak se drugače vredu počutim, tamala malo smrka, in ima po novem ponedeljkove driske, v ponedeljek obvezno driska v vrtcu, da je lahko torek-sreda doma, kjer seveda ni več nič potem ne. Edino ta teden je še mene vrglo in sem v torek še jaz driskala za njo, pa tudi samo enodnevno, zdaj pa je moj včeraj in danes neki adijo in non-stop na wc leta. V glavnem, niso moji dnevi, res ne...rabim refill energije in volje nujno...

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.10.2012 19:01:20)

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Če punce...

V glavnem, jaz sem tako žalostna trenutno ne. Sami problemi. Od tega, da enega psa nikakor ne moremo prodat, do tega, da smo eno psico 3 leta staro nazaj dobili z nekaj zdravstvenimi težavami in se za njo išče nov dom, do tega da je nekaj pozitivnega, da ima moj 30.i RD naslednji teden in nama moji častijo en podaljšan vikend dopusta in pazite zdaj, po spletu vseh groznih najbolj nemogočih naključij, mi odpovejo vsa "stalna" varstva in zdaj iščem varstvo za 4 pse trenutno. Imam sicer polno kolegic, ki se s tem ukvarjajo, ampak žal nimam financ, da plačam 15 eur na dan po psu za varstvo...v glavnem zdaj sva se še z mojim spičila...katastrofa vse skupaj.

V glavnem jaz bom iz obupa kr direktno vprašala, a bi katera od vas lahko mi čuvala kakšnega psa od tega petka do naslednjega četrtka popoldne?

Drugače pa nas zraven še neke viroze dajejo, jaz kašljam da mi bo pljuča ven vrglo, ampak se drugače vredu počutim, tamala malo smrka, in ima po novem ponedeljkove driske, v ponedeljek obvezno driska v vrtcu, da je lahko torek-sreda doma, kjer seveda ni več nič potem ne. Edino ta teden je še mene vrglo in sem v torek še jaz driskala za njo, pa tudi samo enodnevno, zdaj pa je moj včeraj in danes neki adijo in non-stop na wc leta. V glavnem, niso moji dnevi, res ne...rabim refill energije in volje nujno...

[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Jaz ti z veseljem vzamem enega psa,samo mi povej,kako in kaj,da ne boš kaj jezna potem na mene.[sm=smiley1.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.10.2012 19:01:47)

Čer!

Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.10.2012 20:32:20)

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Če punce...

[sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Jaz ti z veseljem vzamem enega psa,samo mi povej,kako in kaj,da ne boš kaj jezna potem na mene.[sm=smiley1.gif]

Joj, zlata si....poglej na FB, imaš PM.

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.10.2012 21:35:45)

joj, jaz bi ti vse 4 čuvala, z veseljem...ampak gremo v petek na dopust...[sm=smiley13.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.10.2012 22:44:01)

Arwenko [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif]

to pa je žal vse kar lahko ponudim [sm=smiley13.gif]. Kužkov in ostalih domačih živali se moramo po novem izogibat, ker nam je alergologinja svetovala, da je možno, da ima T. alergijo na živalsko dlako. Od tod možni tako pogosti bronhitisi.

Upam, da ti uspe porihtat varstvo in da se malo spočiješ na dopustu. [sm=smiley1.gif]

Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (22.10.2012 9:09:22)

Hvala bambi....saj upam, da bomo nekako našli no, včeraj sem uspela še eno najt + matcar, tak da zdaj imam še 2 odprta, pa čakam odgovore dveh kolegic.

Drugače pa jutro. [sm=smiley1.gif]
Danes sem že malo boljše volje, prespala vse skupaj, pa bo že nekako...

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (22.10.2012 18:24:50)

čer

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (22.10.2012 18:26:50)

Hvala bambi....saj upam, da bomo nekako našli no, včeraj sem uspela še eno najt + matcar, tak da zdaj imam še 2 odprta, pa čakam odgovore dveh kolegic.

jaz še ti rihtam enega,samo čakam na taščo,kaj bo rekla,upam,da se bo hitro zjasnila.Kaj vse so psičke,ne?Ker ima sama tudi psičko,pa da ne bi bilo kaj narobe pol.

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (22.10.2012 18:29:37)

Tja bom padla danes,kak me noge bolijo,pa cela sem napsihirana.Z Maksom blo tak-tak,ni hotel sodelovat,ga je komaj pogledal,tak da grema naslednji ponedeljek spet v LJ zjutraj.HB,da so počitnice,da ne bo taki problem za v vrtec peljat otroke še,pa še pol po njih hodit,Lea pa lahko ima Lolo tačas.Prej sem pa še Leo na urgenco vozla,si je 2 prsta nabila,pa HB nima zlomljenih(tak je Z vsaj reko,glede na to,da ji niso roke slikali),zaj pa upam,da ne bo treba nazaj hodit.

Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (22.10.2012 22:41:44)

Takole...se je le uredilo, imam vse pse pod streho. Hvala matcar, ni treba več, če boste vi lahko Lolo imeli bo super [sm=smiley1.gif]

Danes je za mano tudi naporen dan, predvsem popoldan/večer, se mi niti ne da tipkat vseh komplikacij in živcev, ki sem jih s tamalo zgubila. ampak zdaj spi, jaz relaksiram, grem še samo prevleko od avtosedeža obesit in ostale polulane/pokakane cote in potem spat.

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.10.2012 7:44:07)

jutro! [sm=smiley1.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.10.2012 8:26:23)

Jutro! [sm=smiley1.gif]

[sm=kava.gif]. Mater kak paše. Bo treba zvečer prej v posteljo. [sm=smiley36.gif]

majakla -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.10.2012 10:35:20)

Jutro!

Gremo jutri na kako kavo? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley22.gif[/image]

Al bomo raje počakale, da bo bolj mrzlo? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ob 11h v SO? Če bo le sonček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.10.2012 11:16:01)

Takole...se je le uredilo, imam vse pse pod streho. Hvala matcar, ni treba več, če boste vi lahko Lolo imeli bo super [sm=smiley1.gif]

Ja,mi bomo vzeli Lolo,otroci že komaj čakajo petek.[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.10.2012 12:14:22)

Dan!

Mi še živi [sm=smiley36.gif]. Pa sej itak se ni zgodilo nič pomembnega in drastičnega. Delovno v službi, doma pa kaos, ker se kuhinja preureja in se delajo neke stvari, tak da že komaj čakam da bo konec. V nedeljo dobila obisk - taščo, ki se je že napovedala tudi da pride na božično večerjo [sm=smiley21.gif] - mi je že zdaj pokvarila praznike. Ostalo pa po starem.

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.10.2012 13:08:40)

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Jutro!

Gremo jutri na kako kavo? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley22.gif[/image]

Al bomo raje počakale, da bo bolj mrzlo? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ob 11h v SO? Če bo le sonček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] .

mi2 z matcar sva že zmenjene jutri ob 10h na Železničarju (pride ena moja znanka po cunje za otroke), tak da lahko kar tja prideš/pridete [sm=smiley1.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.10.2012 7:27:11)

dobro jutro!

oktober11 -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.10.2012 8:02:37)

dan

mimo rojstni dan od malega, na koncu ga je prehlad dobil in smo bili skoraj celo noč pokonci [sm=zmeden.gif] niso za vse fešte [sm=smiley36.gif]

nocoj je pa še mene začelo grlo boleti [sm=zmeden.gif]

možno da prideva na kavo, odvisno kak se bova počutila pozneje.

lp

Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>