matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (25.10.2012 12:08:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Katastrofalen dopoldan za mano.Od 8-h sma z Leo bile v B,sem jo nazaj peljala in ima zlomljeno dlančnico in seveda longeto.In za to sma čakale 4 ure tam,itak da sem kavo in vse zamudila!!!![sm=smiley21.gif]Čez 2 tedna pa na kontrolo in bom spet čakala tam,ko tele.Aja,pa 6 ojrov sem plačala parkiranje.Brezvezni so,pa kao bi naj otroci prednost imeli pa še nujno na napotnici napisano!Eh!!![sm=smiley19.gif] groza [sm=smiley13.gif]. [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] za Leo. me pa cele premražene, ko smo vaju čakale [sm=smiley1.gif] Verjamem,da ste ble.Mene je tam noter zeblo ko cucka.Se še enkrat opravičujem.Bi pa se blo fajn še ta teden dobit,ker pol bo še bolj mrzlo.Lahko se tudi v SO-ju! eh, saj nisi ti kriva, da sta čakali tak dolgo. žal jaz ta teden ne morem več. danes polno zaseden dan, jutri pa z malim na FT. lahko pa drug teden, ko so počitnice, bo bolj mirno. Lahko v petek naslednji,bo moj doma že,pa ne bom rabla vseh vlačit zraven!
|
|
|
|