karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (26.10.2012 11:45:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem se odločla,da bom letos božično-novoletna darila kr sama doma naredla.Boma z Maksom ustvarjala,pa še nekaj drugačnega bo 1x za spremembo,pa še bolj bo poceni!Tak,da bi prosla tisto/ste,ki kuhate same čokoladni liker,da mi ena recept pove.[sm=smiley1.gif] Jaz tudi sama - kekse take in ovake, pa v lepo škatlico in čao bela. Jaz se že ene dve leti držim tega - letos še razmišljam kaj, verjetno bodo keksi, lani je bla kavna mešanica [sm=smiley1.gif] Jaz pa bom liker skuhala in v flaške lepo,pa kaki nakit bom izdelala,pa seveda bodo flaške obdelane lepotno[sm=smiley36.gif]Sem že gledala in sem našla eno steklarno v Trzinu,se bom v ponedeljek,ko grem iz LJ tam ustavla in pogledala in najbrž kr nabavla.Za nakit pa sem včeraj v vrtcu na delavnicah ful ideje dobila in grem okoli 15-ga v Art v EP v nabavo!Aja,pa po barve v A,ker so fullllll poceni! Jaz sem flaške kupla kar v Ikeii [sm=smiley1.gif] Kolko so pa stale?Se spomniš mogoče? Huh nimam pojma, vem pa da niso drage...pa tudi vse kozarce s temi pokrovčki kupujem tam. Letos jih bom spet.
|
|
|
|