matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (27.5.2012 9:03:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Arwenko-sem se pozanimala,zakaj moram plačevat 30%.Vrtec se je tako odločil zato,ker traja tak dolgo,da CSD odločbo izda.Zato so tako naredli,da tisti,ki ne bodo rabli plačevat sploh,dobijo potem ta denar vrjen,oz. poračun ne bo tako velik,če bo potrebno plačevat več. jaz bom tudi plačevala 100% več vrtca in to samo zaradi dohodka iz leta 2009 [sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=grrr.gif][sm=grrr.gif][sm=grrr.gif] banda lopovska...sem bila v sredo na CSD in vprašala kako je s tem in mi je povedala da so naredili tak zakon, da se "obesijo" na zadnji dohodek iz bilokaterega leta samo da ljudjem al vzamejo denar oz. ga ne dajo...pa da plačujemo več vrtca. [sm=hudicek1.gif] Tole sigurno ne bo držalo, nikakor ti ne smejo dohodka iz leta 2009 upoštevat, jim pa sistem to naredi pri tistih, ki so bili vmes čisto brez. Ampak so pritožbe uspešne kolikor vem, ti moraš samo dokazila predložit, tebi lahko 2010 upotštevajo ali pa 2011 če že imaš dohodninsko. Aja? Ker je kr nekaj takih primerov,ki jih poznam,da so jim kr za 3 leta jemali,pa šteli vse živo.[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|