katy83 -> RE: Mariborčanke,24.del! (28.5.2012 9:59:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 spet je vikend in spet se vam malo javim. Kaj novega pri nas? To da smo brez plenice!!!! Tudi ponoči. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Včeraj sem bila v Celju s kolegicami...smo se dobile skupaj z otročki in je pasalo!!![sm=smiley1.gif] Drugače doma kar depresivno...moj si v A službo rihta, pa nič ne dobi...bil že ne vem kje vse, vsepovsod rečejo, da bodo poklicali, pa nič. [sm=smiley19.gif] aja, botrca - idi na davčno, zaprosi za izpiske tvojih prihodkov in jih nesi na CSD!!! pri meni so isto naredili, pa sem dokazala kakšne dohodke sem imela v 2010 in so mi potem upoštevali...res pa je, da jim računalnik vrže zadnjo dohodninsko odločbo ven in potem nastane zbrka...skratka, pritoži se in bodo punce porihtale[sm=smiley1.gif] za plenice [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] za službo [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] za davčno...pa nisem vedela da to lahko naredim...hvala, da si mi povedala...aja kakšne si pa imela dohodke? oz. si jih imela...ker jaz sem imela nazadnje porodniško v letu 2009 prve 3 mesece. In na podlagi tega bom letos plačevala duplo več vrtca [sm=lev.gif][sm=lev.gif][sm=lev.gif] ja, meni so pa iz leta 2009 študentsko delo upoštevali + iz leta 2010 starševski dodatek...in sem po njihovo bila bogata...vrtca bi morala plačevat 200€. [sm=jezicek.gif] idi na davčno, daj vlogo za kopijo dohodnine in prosi, če ti lahko dajo izpisek za leto 2010...meni so brez problema dali...aja, povej zakaj rabiš...čakaš sicer 1 teden, da dobiš po pošti, ampak glavno da jim na CSD dokažeš...
|
|
|
|