RE: Mariborčanke,24.del! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.6.2012 20:52:40)

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Maks je srečno prispel skupaj z vsemi ostalimi na Krk.

ja bravo..zdaj pa uživancija..[sm=bravo.gif]

podpis [sm=bravo.gif]

zakaj pa pride ju3 domov? upam, da se ni kaj hudega zgodilo [sm=zmeden.gif]

majakla -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.6.2012 21:09:14)

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

podpis [sm=bravo.gif]

Kaj? [sm=zmeden.gif]

majakla -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.6.2012 21:12:11)

Arabela: Wau kaka super novica, ČESTiTAM, daj povej več no.

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.6.2012 21:22:06)

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

podpis [sm=bravo.gif]

Kaj? [sm=zmeden.gif]

Klical me je zdravnik,ki je doli z njimi,da ne morejo prevzet odgovornosti glede očke in ga ju3 pripeljejo domov.Se mi pa to totalno butasto zdi,ker mu je njegov Z v LJ še celo priporočal,da gre na morje,edino tunkat in potapljat se ne sme(to se itak ne,ker še ne zna plavat),Mislim,groza no.[sm=smiley19.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.6.2012 21:57:08)

Klical me je zdravnik,ki je doli z njimi,da ne morejo prevzet odgovornosti glede očke in ga ju3 pripeljejo domov.Se mi pa to totalno butasto zdi,ker mu je njegov Z v LJ še celo priporočal,da gre na morje,edino tunkat in potapljat se ne sme(to se itak ne,ker še ne zna plavat),Mislim,groza no.[sm=smiley19.gif]

kaki bad [sm=smiley13.gif][sm=smiley21.gif]. a tudi na lastno odgovornost ne more ostat?

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.6.2012 22:04:13)

kaki bad [sm=smiley13.gif][sm=smiley21.gif]. a tudi na lastno odgovornost ne more ostat?

Ne, ne more,ni hotel sploh slišat o tem.

tjaShiika -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.6.2012 22:47:32)

Heila, pa da se še jaz malo javim.

Spet nisme mogla na kafe, enostavno prevroče za malo pikico veni.. tak da smo veni al zgoodaj zjutraj al pa zvečer. Čez dan pa noter lepo na hladnem. [sm=smiley1.gif]

Arabela čestitam za službo [sm=bravo.gif] sej bo morje drugo leto ;) kaj pa drugi kdaj kaj grete na korje, mi gremo 8.7 in že komaj čakam na hladno morje, v toti vročini že umiram :) sej je fajn sonček ampak kaj je pa preveč je preveč hehe [sm=smiley36.gif]

Upam da se v kratkem dobimo kaj na kafeju, pa zjutraj kaj, da se lahko pridružim, če sem še vabljena seveda. [sm=smiley9.gif]

majakla -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.6.2012 22:56:57)

Hej bejbe, ko smo se za Lent menle, mene ne računajte,
ta vikend nikak, žal.
Naslednjo soboto pa končno via morje pičimo.

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.6.2012 22:57:05)

matcar....ne vem kaj sploh naj komentiram...bogi Maks[sm=smiley13.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.6.2012 22:57:46)

Hej bejbe, ko smo se za Lent menle, mene ne računajte,
ta vikend nikak, žal.
Naslednjo soboto pa končno via morje pičimo.

kaj pa kak dan zvečer kaka izy pijača mogoče?

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.6.2012 23:00:20)

eno vprašanje...saj ne vem, če sem že spraševala...

marca sem dobila te odločbe za otroške, pa vrtec..in bi od 1.1.2012 morala nekaj več vrtca plačevat. ampak še vse do danes ni nikjer sprememb, ni novih položnic, nič..zdaj pa ne vem ali naj to odločbo odnesem v računovodstvo vrtca, ker se bojim, da bom potem morala za nazaj plačevati..ali pustim, ker potemtakem itak nobenemu staršu niso še po novem sistemu zaračunali..al kak??

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.6.2012 23:07:28)

Arabela: Wau kaka super novica, ČESTiTAM, daj povej več no.

hvala vsem....sem tud jaz vesela...da malo začnem migat, ker mi ni za doma bit več...

Ni ravno v tem kaj sem se šolala sedaj...delala bom v trgovini, v katero sem poslala prejšnji teden ponudbo, ker me pač tako delo zanima ...in so me vzeli...bom probala, sproti pa še kaj dopoldanskega iskala....samo da se dela...[sm=smiley1.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.6.2012 23:09:04)

IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika

[sm=bravo.gif] sej bo morje drugo leto ;

ne ne moram it[sm=smiley36.gif]

otrokom to veselje vzet....iščem varjante pa magari za tri dni....jutri moram rezervirat[sm=smiley36.gif]

tjaShiika -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.6.2012 23:14:46)

[sm=bravo.gif] sej bo morje drugo leto ;

ne ne moram it[sm=smiley36.gif]

otrokom to veselje vzet....iščem varjante pa magari za tri dni....jutri moram rezervirat[sm=smiley36.gif]

no pol pa vsaj to, boljše 3 dni kot nič ;) no še vedno za otroke velja obcija stari starši?? :D

Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.6.2012 23:26:12)

marca sem dobila te odločbe za otroške, pa vrtec..in bi od 1.1.2012 morala nekaj več vrtca plačevat. ampak še vse do danes ni nikjer sprememb, ni novih položnic, nič..zdaj pa ne vem ali naj to odločbo odnesem v računovodstvo vrtca, ker se bojim, da bom potem morala za nazaj plačevati..ali pustim, ker potemtakem itak nobenemu staršu niso še po novem sistemu zaračunali..al kak??

ja, prvo stran odločbe bi morala skopirat in v vrtec nest in dobiš poračun. Kasneje ga neseš, večji poračun boš dobila, izognit se mu pa tako ali tako ne moreš, ker bodo slej kot prej tudi vrtci dobili dostop do baze. Tako da kr nesi in se probaj dogovorit za obročno odplačevnje. Midva sva imela za 5 mesece dobrih 50 eur poračuna samo, tak da nama ni bilo panike...

Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.6.2012 23:41:07)

To pa je tak poden ne [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.6.2012 23:45:58)

A samo prvo stran odločbe? Bom nesla jutri...ja...saj mi je napisal prek maila že prejšnji mesec..ampak sem vseeno čakala..hempa[sm=smiley6.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.6.2012 23:46:48)

no še vedno za otroke velja obcija stari starši?? :D

pri nas ne[sm=smiley36.gif]..imamo take razvajenke, ko samo mamo obrajtata[sm=jezicek.gif]

Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (21.6.2012 23:47:22)

A samo prvo stran odločbe? Bom nesla jutri...ja...saj mi je napisal prek maila že prejšnji mesec..ampak sem vseeno čakala..hempa[sm=smiley6.gif]

Ja, samo prvo stran iz katere je razviden nov plačilni razred. Ker ostalih tvojih osebnih podatkov oni naj niti nebi videli. Odneseš pa na Smetanovo, tam je računovodstvo. Jaz sem kr po faksu poslala.

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (22.6.2012 6:23:13)

Mi smo mogli nest kopije v računovodstvo,ker nimajo vpogleda v podatke.Tak,da ti priporočam,da nesi,ker lahko dobiš res kako neprijetno presenečenje.

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (22.6.2012 6:26:46)

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

To pa je tak poden ne [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

Ja,ful sem razočarana.Zvečer me je še vzgojiteljica klicala in ga je sama prepričevala,pa ni popustil.Je pa Maks sam bil v krizi,sicer ni kazal tako,ona je vedla,ker ga pozna v nulo,kopal se sploh ni,tako da sem potem razmišljala,da je vseeno boljše,da pride domov,je bilo to vse preveč za njega(operacija,kontrole,zdaj pa še morje).

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (22.6.2012 6:28:05)

Jutro!

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (22.6.2012 6:29:38)

Pokonci že,kafe,počasi otroke porihtat,pol pa na borzo,pa CSD,pa na ZZZS še moram,pa letanje skratka cel dopoldan.Okoli 13-14h pa tak Maks pride.

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (22.6.2012 8:14:25)

jutro,

kava, zajtrk, pol pa na FT v ZD, tak da vrtec odpade danes.
zvečer pa na Lent [sm=bravo.gif].

oktober11 -> RE: Mariborčanke,24.del! (22.6.2012 8:30:18)

jutro

otrok zadnja 2 dni spet nenormalno siten, ni vrei ne na rokah, ne na tleh, ne poleg igračk.... vrei je samo ko spi [sm=jezicek.gif] pa še s tem ma probleme, sploh zvečer noče zaspati in mamo uro drenja vedno [sm=zmeden.gif] pa ponoči, bože moj... od 3 do 5 sem bla pokonci, 1 uro je pri nama spal potem pa ga je moj nazaj v njegovo sobo odnesel. ob 7 pa mali pun energije, jaz pa zalimana kot ne vem kaj [sm=zmeden.gif] mogoče spet zobeki, kaj te vem. slini se fejst, dlesni pa nima nič otečenih. bom se pustila presenetiti. ravno včeraj me je brat od mojega spraševal kaj se te mali cele dneve dere, da ni skoraj nič tiho [sm=smiley36.gif]

arabela* čestitke za šiht, super [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za morje boš pa že nekak zrihtala, magari grete res samo med vikendom. mogoče bo tvoj kaki petek fraj dobil, kaj te veš.

matcar kaka škoda za maksa [sm=smiley13.gif] saj še bo hotel kdaj iti, te bo pa ziher zdrav [sm=smiley1.gif]

vse tiste ki vam še malo manjka do odhoda na morje.... fouuuuuuš [sm=smiley36.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>