Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (22.6.2012 8:53:43)
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Klical me je zdravnik,ki je doli z njimi,da ne morejo prevzet odgovornosti glede očke in ga ju3 pripeljejo domov.Se mi pa to totalno butasto zdi,ker mu je njegov Z v LJ še celo priporočal,da gre na morje,edino tunkat in potapljat se ne sme(to se itak ne,ker še ne zna plavat),Mislim,groza no.[sm=smiley19.gif] kaki bad [sm=smiley13.gif][sm=smiley21.gif]. a tudi na lastno odgovornost ne more ostat? Ne, ne more,ni hotel sploh slišat o tem. To pa je tak poden ne [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif] Ja,ful sem razočarana.Zvečer me je še vzgojiteljica klicala in ga je sama prepričevala,pa ni popustil.Je pa Maks sam bil v krizi,sicer ni kazal tako,ona je vedla,ker ga pozna v nulo,kopal se sploh ni,tako da sem potem razmišljala,da je vseeno boljše,da pride domov,je bilo to vse preveč za njega(operacija,kontrole,zdaj pa še morje). Eh, sva se z mojim menla, kak kreteni so, samo da svojo rit zaščitijo, da pa otroku odvzamejo morje pa jih boli k****. Pa jutro sicer....še danes preživim upam da, pa 4 dni mira [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|