RE: Mariborčanke,24.del! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.6.2012 20:27:19)

IZVIRNO SPOROČILO: danyy

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Drugač pa glej vse do Poreča, ne pa otokov. Sploh pa Krk nima pametne plaže, tak da...

nimam izbire...kaj veliko....

Ima zelo lepe plaže,otrokom primerne,sploh v Punatu,Baški,Malinski,Klimnu,Šilu,edino meni ni všeč v Omišalju.Pa v Njivicah je lepo,Vrbniku,sami lepi kraji na Krku!

S tem se strinjam, smo si letos ogledali skoraj cel Krk, edino za Šilo in Vrbnik nam je zmanjkalo časa - je na teh plažah kaj naravne sence?

Vrbnik ima,sicer je to senca od hribovja,drevja je bolj malo.Šilo pa je tudi podobno.Edino v Baški je skoraj brez naravne sence celotna plaža(no,je bla,ko sem bila nazadnje tam).

Hvala, ja v Baška je še vedno brez sence, pa verjetno gužva-že maja je bila.

Aha,pol je isto še vedno.Največ naravne sence je v Malinski in Klimnu.V Klimnu je še zravilno blato,zato smo se kr dosti hodli kopat tja,sta moja2 rinla skozi.Drugače pa ima tudi Punat naravno senco.Moja teta ima sicer bajto doli v vasi Pineziči in so tudi ful porihtali plaže tam,tak da se ni treba vozit.Prej pa smo se skozi hodli v vsa ta mesta kopat.

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.6.2012 20:47:46)

Komaj še gledam, Luka pa tudi.

Nočko.

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.6.2012 20:52:00)

IZVIRNO SPOROČILO: ly117
Glede dopusta in morjea je pa pri nas tak, da imam jaz namen celo poletje delat in pol v začetku septembra it na dopust. Morje verjetno boma ga vidli samo slovenskega, kar je meni tudi čisto prav. Samo da menjam okolje. Na Hrvaškko pa mojega ne dobiš.

zakaj?

Mene v Puli ne vidijo več[sm=jezicek.gif]

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.6.2012 20:52:32)

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Če dobiš kako pametno ponudbo se priporočam...o bencinu pa raje ne bi, ker zatankama sedaj skoraj minimalno slovensko plačo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley21.gif[/image]

kateri datum?

5.7.-8.7. ali 12.7.-15.7. Vi?

smo nekako na istem....

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.6.2012 20:54:02)

Smo šli na Lent...prazno...potem pa na sladoled še v mesto in malo gledat body painting[sm=smiley1.gif]

potem še obisk dobili, zdaj pa počasi rihtanje za spanje...

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (23.6.2012 20:55:45)

Mi smo na istem, je moj začel v avstriji delat

tvoj tudi...

kam smo prišli...vsak drugi je že izven Slovenije[sm=smiley36.gif]

tjaShiika -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.6.2012 0:20:08)

Drugač pa glej vse do Poreča, ne pa otokov. Sploh pa Krk nima pametne plaže, tak da...

Ima zelo lepe plaže,otrokom primerne,sploh v Punatu,Baški,Malinski,Klimnu,Šilu,edino meni ni všeč v Omišalju.Pa v Njivicah je lepo,Vrbniku,sami lepi kraji na Krku!

S tem se strinjam, smo si letos ogledali skoraj cel Krk, edino za Šilo in Vrbnik nam je zmanjkalo časa - je na teh plažah kaj naravne sence?

Vrbnik ima,sicer je to senca od hribovja,drevja je bolj malo.Šilo pa je tudi podobno.Edino v Baški je skoraj brez naravne sence celotna plaža(no,je bla,ko sem bila nazadnje tam).

Aha,pol je isto še vedno.Največ naravne sence je v Malinski in Klimnu.V Klimnu je še zravilno blato,zato smo se kr dosti hodli kopat tja,sta moja2 rinla skozi.Drugače pa ima tudi Punat naravno senco.Moja teta ima sicer bajto doli v vasi Pineziči in so tudi ful porihtali plaže tam,tak da se ni treba vozit.Prej pa smo se skozi hodli v vsa ta mesta kopat.

Mi smo vsako leto na Krku - mesto Krk. Prav v Krku so full lepe plaže, čista voda, in ogromno naravne sence (borovci). Sem pa bla v Baški, čisto nasprotje, niti pikice sence, gužva tak da ko se je en obrno na plaži smo se vsi lahko drugače ni blo za nič. Do vode si težko prišo ker je brisača pri brisači :/ No v mestu Krk je malo drugače. Letos definitivno spet na Krk :)

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.6.2012 6:00:04)

IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika

Mi smo vsako leto na Krku - mesto Krk. Prav v Krku so full lepe plaže, čista voda, in ogromno naravne sence (borovci). Sem pa bla v Baški, čisto nasprotje, niti pikice sence, gužva tak da ko se je en obrno na plaži smo se vsi lahko drugače ni blo za nič. Do vode si težko prišo ker je brisača pri brisači :/ No v mestu Krk je malo drugače. Letos definitivno spet na Krk :)

Ja,tam so tudi ful lepe plaže,ampak mi ne potegne,kak do njih prit.[sm=zmeden.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.6.2012 6:00:26)

Jutro!

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.6.2012 6:01:40)

Kot vidite,sma spet že pokonci.Kafe,pa net,mali pa se špila.

danyy -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.6.2012 8:03:37)

tvoj tudi...

Tudi ja, je že kar dolgo razmišljal o tej možnosti, zdaj pa se je končno opogumil in mu sploh ni žal. Malo dalje se vozi, drugače pa plača itak večja, več dni dopusta, otroški dodatek višji (tu ga po novem sploh dobili ne bi).[sm=smiley36.gif]

danyy -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.6.2012 8:09:24)

IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika

Ja, tam smo tudi bili na ogledu - samo meni tudi ni jasno kje so pa apartmaji "nad "temi lepimi plažami? Ker tista plaža v kampu Ježevec je verjetno tudi grozno polna, glede na to kako velik je ta kamp.

Meni je full pomembno da je na plaži vsaj malo sence, ker jaz pa res ne maram vročine (verjetno posledica nekaj letnega dela v vinogradu v največji vročini [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]), pa tudi gužve ne maram preveč,tako da če ima katera še kak predlog za kak kraj (načeloma vseeno kje nekje do Šibenika) bom zelo vesela.[sm=smiley36.gif]. Smo večinoma hodili na Pag, tako da sem se ga kar naveličala.

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.6.2012 8:27:41)

morning[sm=smiley1.gif]

sem budilko naredla, pa se itak komaj zdaj zbudila[sm=smiley36.gif]

Kavica...zajtrk, potem solarij.....neko delo, popoldne pa naokoli.

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.6.2012 8:28:39)

Meni je full pomembno da je na plaži vsaj malo sence, ker jaz pa res ne maram vročine (verjetno posledica nekaj letnega dela v vinogradu v največji vročini [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]), pa tudi

jaz ne iščem sence na morju...je pa mi za otroke fajn da malo je[sm=smiley1.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.6.2012 8:40:24)

Meni je full pomembno da je na plaži vsaj malo sence, ker jaz pa res ne maram vročine (verjetno posledica nekaj letnega dela v vinogradu v največji vročini [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]), pa tudi

jaz ne iščem sence na morju...je pa mi za otroke fajn da malo je[sm=smiley1.gif]

za otroke je najbolj fajn ta pol-šotor na plaži. se hitro postavi, na čistem sediš in senco imaš. [sm=smiley2.gif]

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.6.2012 8:43:33)

Morning!

Pri kavi trenutno, potem v trgovino, na vikend, zvečer no pozno popoldan pa v park na Lent [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.6.2012 8:44:34)

tvoj tudi...

Tudi ja, je že kar dolgo razmišljal o tej možnosti, zdaj pa se je končno opogumil in mu sploh ni žal. Malo dalje se vozi, drugače pa plača itak večja, več dni dopusta, otroški dodatek višji (tu ga po novem sploh dobili ne bi).[sm=smiley36.gif]

Jap se podpišem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Edino ne vem kak je z otroškim...vidva sta dala prošnjo gori?

arabela* -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.6.2012 8:49:03)

Edino ne vem kak je z otroškim...vidva sta dala prošnjo gori?

lahko imaš ali tu ali pa tam....so pa tam vsekakor višji, pa menda nekje vsaka dva mesca se nakazujejo...

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.6.2012 8:55:38)

Edino ne vem kak je z otroškim...vidva sta dala prošnjo gori?

lahko imaš ali tu ali pa tam....so pa tam vsekakor višji, pa menda nekje vsaka dva mesca se nakazujejo...

Gori so itak višji ja...mah za zdaj bom tukaj obdržala, sicer so mi jih zmanjšali (banda) ampak bomo potrpeli...bomo vidli kak bo stanje drugo leto

danyy -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.6.2012 9:11:02)

tvoj tudi...

Jap se podpišem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Edino ne vem kak je z otroškim...vidva sta dala prošnjo gori?

Jaz sem se jim pri nas odpovedala (mimogrede- v enem tednu sem dobila že rešeno odločbo o tem iz našega CDSja), vlogo sma gori že oddala, izplačujejo se na 2 meseca, se nama pa veliko bolj splača (pri nas sem jih po starem imela 40, po novem zakonu je čisto možno da bi bila brez, gori pa 100 e na mesec).Imam kar nekaj zemlje -v resnici čisto nič vredne, jo oddajam za res minimalen znesek, ampak pri nas pri otroških mi jo pa upoštevajo.
Glede otroških v avstriji se načeloma vloga vedno oddaja s 1.1 (pa dobiš potem za nazaj, se pa da uredit da ti že prej rešijo vlogo.

danyy -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.6.2012 9:13:57)

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

za otroke je najbolj fajn ta pol-šotor na plaži. se hitro postavi, na čistem sediš in senco imaš. [sm=smiley2.gif]

Ga imamo in meni je je še v tem grozno vroče. [sm=smiley1.gif], baje nismo kupili dobrega, ker nima nekih zračnikov pri straneh.
Itak pa vem, da z mojim malim škratom v senci tak ne bom sedela, ker sili samo k vodi in v vodo.[sm=smiley1.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.6.2012 10:15:17)

Jutro! [sm=smiley1.gif]

Z Lukcem sma spala do pol10. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Fenomenalno. Ko bi bilo vsaki vikend tak. [sm=smiley36.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.6.2012 10:18:22)

Glede dopusta in morjea je pa pri nas tak, da imam jaz namen celo poletje delat in pol v začetku septembra it na dopust. Morje verjetno boma ga vidli samo slovenskega, kar je meni tudi čisto prav. Samo da menjam okolje. Na Hrvaškko pa mojega ne dobiš.

zakaj?

Mene v Puli ne vidijo več[sm=jezicek.gif]

Mojega ne dobiš na hrvaško? Ker je Hrvaška draga in se začne morje južno od Dubrovnika proti Afriški obali. To je bil zdaj citat. [sm=smiley36.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.6.2012 10:22:21)

Morning!

Pri kavi trenutno, potem v trgovino, na vikend, zvečer no pozno popoldan pa v park na Lent [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Mi se bomo danes tudi tam nahajali. [sm=smiley1.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.6.2012 12:22:08)

Morning!

Mi se bomo danes tudi tam nahajali. [sm=smiley1.gif]

pa mi tudi verjetno [sm=smiley1.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>