danyy -> RE: Mariborčanke,24.del! (24.6.2012 8:09:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaShiika IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: danyy IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: danyy IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla Drugač pa glej vse do Poreča, ne pa otokov. Sploh pa Krk nima pametne plaže, tak da... nimam izbire...kaj veliko.... Ima zelo lepe plaže,otrokom primerne,sploh v Punatu,Baški,Malinski,Klimnu,Šilu,edino meni ni všeč v Omišalju.Pa v Njivicah je lepo,Vrbniku,sami lepi kraji na Krku! S tem se strinjam, smo si letos ogledali skoraj cel Krk, edino za Šilo in Vrbnik nam je zmanjkalo časa - je na teh plažah kaj naravne sence? Vrbnik ima,sicer je to senca od hribovja,drevja je bolj malo.Šilo pa je tudi podobno.Edino v Baški je skoraj brez naravne sence celotna plaža(no,je bla,ko sem bila nazadnje tam). Hvala, ja v Baška je še vedno brez sence, pa verjetno gužva-že maja je bila. Aha,pol je isto še vedno.Največ naravne sence je v Malinski in Klimnu.V Klimnu je še zravilno blato,zato smo se kr dosti hodli kopat tja,sta moja2 rinla skozi.Drugače pa ima tudi Punat naravno senco.Moja teta ima sicer bajto doli v vasi Pineziči in so tudi ful porihtali plaže tam,tak da se ni treba vozit.Prej pa smo se skozi hodli v vsa ta mesta kopat. Mi smo vsako leto na Krku - mesto Krk. Prav v Krku so full lepe plaže, čista voda, in ogromno naravne sence (borovci). Sem pa bla v Baški, čisto nasprotje, niti pikice sence, gužva tak da ko se je en obrno na plaži smo se vsi lahko drugače ni blo za nič. Do vode si težko prišo ker je brisača pri brisači :/ No v mestu Krk je malo drugače. Letos definitivno spet na Krk :) Ja, tam smo tudi bili na ogledu - samo meni tudi ni jasno kje so pa apartmaji "nad "temi lepimi plažami? Ker tista plaža v kampu Ježevec je verjetno tudi grozno polna, glede na to kako velik je ta kamp. Meni je full pomembno da je na plaži vsaj malo sence, ker jaz pa res ne maram vročine (verjetno posledica nekaj letnega dela v vinogradu v največji vročini [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]), pa tudi gužve ne maram preveč,tako da če ima katera še kak predlog za kak kraj (načeloma vseeno kje nekje do Šibenika) bom zelo vesela.[sm=smiley36.gif]. Smo večinoma hodili na Pag, tako da sem se ga kar naveličala.
|
|
|
|