Hjo,mislim,da ne bomo nikamor šli.Se mi zdi,da da zdaj ko sem malo prespala vse skupaj,pa premislila,ne bo šlo to tak,sploh če bom res ki v šov sprejeta,bo moj v riti.[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]
Hjo,mislim,da ne bomo nikamor šli.Se mi zdi,da da zdaj ko sem malo prespala vse skupaj,pa premislila,ne bo šlo to tak,sploh če bom res ki v šov sprejeta,bo moj v riti.[sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif]
... pol boš pa v šovu razturala, ker bomo me navijale ko nore... in ne boš v riti. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Hjo,mislim,da ne bomo nikamor šli.Se mi zdi,da da zdaj ko sem malo prespala vse skupaj,pa premislila,ne bo šlo to tak,sploh če bom res ki v šov sprejeta,bo moj v riti.[sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=smiley19.gif]
... pol boš pa v šovu razturala, ker bomo me navijale ko nore... in ne boš v riti. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Jaaaa![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Saj zato pa ravno,če dobro premislim,se mi ne splača zaj nekam rinit.[sm=smiley13.gif]
To mene tudi zanima.Samo kolko jaz vem,moraš 3 dni isto dajat,preden lahko rečeš,da je alergija,ne glede na to,kaj daješ in uvajaš.
S korenčkom sem za 1x prenehala.. pa sem krompir dala. Izpuščai so vsi zginli.. tak da jutri 3 dan krompirček. Probala še bom bučko, pol pa sem slišala da naj še 1x probam korenje, da bo mogoče šlo nazaj..
Evo, pa sem spet na štiri urnem delavniku, tako da sem v pisarni od devetih dalje [sm=smiley1.gif]. Drugače pa nič novega v bistvu...lepo vreme bo spet ta teden [sm=bravo.gif]
Moj pikec še kar spi. Včeraj, ko je končno prišel domov, je hotel it k babici in dediju spat [sm=smiley13.gif] , danes pa mi je te rekel: ''mami, ti si moja najljubša'' [sm=smiley4.gif] .
Moj pikec še kar spi. Včeraj, ko je končno prišel domov, je hotel it k babici in dediju spat [sm=smiley13.gif] , danes pa mi je te rekel: ''mami, ti si moja najljubša'' [sm=smiley4.gif] .
Do 19h bila sama, pol sem pa šla po Lukca. Si je naju zaželel. In od kar je doma ga ne moreš ustaviti. Govori 300/h. [sm=smiley36.gif] pa po pravici povedano, mi je že malo mankal. Je bilo preveč mira in tišine. [sm=smiley36.gif] Zdaj pa počakam da se še moj naje, pa počasi v posteljo.