RE: Mariborčanke,24.del! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (30.7.2012 21:17:09)

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Sva za kavo, lahko že jutri, ampak pred 10. težko. [sm=smiley9.gif]

lahko jutri. jaz bi že ob 9h, če bi še katera prišla? Železničar?
Matcar, če prideš, imam neke bone od DM-a in tuš slikice, če še zbirate.

kak je s kavo jutri? še pride katera razen mene in majakle?

Jaz bom prilaufala na brzino.Slikica pa mi 1 samo še manjka,če imaš mogoče 102.Ostalo imam vse že.

KAVA JUTRI ODPADE! Prestavimo na sredo ali četrtek zjutraj?

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (31.7.2012 7:03:55)

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Sva za kavo, lahko že jutri, ampak pred 10. težko. [sm=smiley9.gif]

lahko jutri. jaz bi že ob 9h, če bi še katera prišla? Železničar?
Matcar, če prideš, imam neke bone od DM-a in tuš slikice, če še zbirate.

kak je s kavo jutri? še pride katera razen mene in majakle?

Jaz bom prilaufala na brzino.Slikica pa mi 1 samo še manjka,če imaš mogoče 102.Ostalo imam vse že.

KAVA JUTRI ODPADE! Prestavimo na sredo ali četrtek zjutraj?

Ok,kak bote rekle,nimam nič v planu.

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (31.7.2012 7:04:42)

Kava,malo bom mehilo pogledala zraven,pa malo net,pol pa še ne vem,kaj bomo,odvisno ood vremena!

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (31.7.2012 7:05:16)

Aja,pa jutro sem pozabla rečt.[sm=smiley36.gif]

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (31.7.2012 7:17:29)

dobro jutro,

nič sončka [sm=smiley13.gif].

jaz imam jutri zjutraj v planu it na CSD, tak da mislim, da bom gotova do 9.30h. ker bom z avtom, se prilagajam ostalim za kavo. povejte kje vam paše! [sm=smiley1.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (31.7.2012 8:15:11)

dobro jutro,

jaz imam jutri zjutraj v planu it na CSD, tak da mislim, da bom gotova do 9.30h. ker bom z avtom, se prilagajam ostalim za kavo. povejte kje vam paše! [sm=smiley1.gif]

meni je načeloma vseeno,kak bote rekle,mi pa paše tudi ura.

oktober11 -> RE: Mariborčanke,24.del! (31.7.2012 10:35:09)

daaaaaaaan!

spet se po dolgem času javljam. ko mam čas in hočem kaj prebrati mi po možnosti noče odpreti strani, če pa že preberem in hočem kaj napisati pa mi okenca za odg ne odpere [sm=zmeden.gif]

pri nas nič kaj novega, edino mali me še vedno zaposluje [sm=smiley1.gif] aja, edino malega smo v avtosedež prestavili, v katerem zaj ko neki kralj sedi [sm=smiley36.gif]

ravno zadnjo stran sem prebrala, in mi je kuj kava v oke padla [sm=smiley36.gif] mogoče pa prideva, ura nama je ok, avto menda mava.

lp vsem...

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (31.7.2012 12:26:51)

dobro jutro,

Sončka kolk češ [sm=smiley1.gif]

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (31.7.2012 12:30:16)

Dan!

Vas berem in pozdravljam iz pisarne, v bistvu še pol ure pa grem domov. Drugače pa je danes ponoči mali imel nek čuden izpad; namreč kar naenkrat se je zbudil (ok to ni nič novega) ampak je začel tako kričat, da nama ni blo nič jasno. Pa ne jokat, prav kričal je, tudi umirit ga nisi mogel. Pa buden je bil, ni ravno sanjal. In ko sem ga hotla vzet v naročje, ga sploh nisem mogla držat, ker je tako delal, da sem mislila, da si bo tilnik zlomil. Glavo nazaj pa se full upiral, še moj ga je komaj držal [sm=zmeden.gif] Sva mu dala pol žličke sirupa in se je potem hvala bogu umiril. Se je kateri to zgodilo kdaj? Ker ne vem čemu naj pripišem to situacijo [sm=smiley24.gif]

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (31.7.2012 12:31:13)

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Dan!

Vas berem in pozdravljam iz pisarne, v bistvu še pol ure pa grem domov. Drugače pa je danes ponoči mali imel nek čuden izpad; namreč kar naenkrat se je zbudil (ok to ni nič novega) ampak je začel tako kričat, da nama ni blo nič jasno. Pa ne jokat, prav kričal je, tudi umirit ga nisi mogel. Pa buden je bil, ni ravno sanjal. In ko sem ga hotla vzet v naročje, ga sploh nisem mogla držat, ker je tako delal, da sem mislila, da si bo tilnik zlomil. Glavo nazaj pa se full upiral, še moj ga je komaj držal [sm=zmeden.gif] Sva mu dala pol žličke sirupa Calpol in se je potem hvala bogu umiril. Se je kateri to zgodilo kdaj? Ker ne vem čemu naj pripišem to situacijo...zobje? [sm=smiley24.gif]

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (31.7.2012 12:31:42)

Eh kaj mi je zdaj nardilo [sm=zmeden.gif]

majakla -> RE: Mariborčanke,24.del! (31.7.2012 13:35:44)

Kosilo sva zmazala, zdaj pa spat.

Kava jutri - mogoče v SO?

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (31.7.2012 15:37:43)

Dan. [sm=smiley1.gif]

Zaspana v nulo. Drugač nič novega.
Zdaj edino se grem malo soncu nastavljat na balkon.

oktober11 -> RE: Mariborčanke,24.del! (31.7.2012 15:40:57)

meni ustreza...

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (31.7.2012 15:41:10)

Dan!

Vas berem in pozdravljam iz pisarne, v bistvu še pol ure pa grem domov. Drugače pa je danes ponoči mali imel nek čuden izpad; namreč kar naenkrat se je zbudil (ok to ni nič novega) ampak je začel tako kričat, da nama ni blo nič jasno. Pa ne jokat, prav kričal je, tudi umirit ga nisi mogel. Pa buden je bil, ni ravno sanjal. In ko sem ga hotla vzet v naročje, ga sploh nisem mogla držat, ker je tako delal, da sem mislila, da si bo tilnik zlomil. Glavo nazaj pa se full upiral, še moj ga je komaj držal [sm=zmeden.gif] Sva mu dala pol žličke sirupa in se je potem hvala bogu umiril. Se je kateri to zgodilo kdaj? Ker ne vem čemu naj pripišem to situacijo [sm=smiley24.gif]

Če se bo to ponavljalo je to faza. Žal.
Bilo pri nas isto. Ene 15-30Min kričanja. Pa nič mu ni pasalo ne na roki, ne v postelji in ne duda. Je pa izvenelo.

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (31.7.2012 16:17:19)

dobro jutro,

ja ob 12h [sm=smiley36.gif]. zjutraj ko sem jaz pisala je celo rahlo deževalo...

bambixxx -> RE: Mariborčanke,24.del! (31.7.2012 17:03:59)

IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

meni ustreza...

meni tudi [sm=smiley1.gif].

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (31.7.2012 17:08:17)

IZVIRNO SPOROČILO: oktober11

meni ustreza...

meni tudi [sm=smiley1.gif].

meni tudi,bom mogoče sama pridirkala[sm=smiley1.gif]

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (31.7.2012 18:12:38)

dobro jutro,

nič sončka [sm=smiley13.gif] .

ja ob 12h [sm=smiley36.gif] . zjutraj ko sem jaz pisala je celo rahlo deževalo...

Vem, sem se spraševala če naj v službo zjutraj marelo vzamem.

karmen7 -> RE: Mariborčanke,24.del! (31.7.2012 18:14:19)

Ugotovila, da bo malemu druga štirka pokukala, ker je tik pod dlesnijo. Tak da tisto nočno kričanje vseeno pripisujem tej štirki!

Jaooooo jutri po službi pa grem na CSD, nesem vlogo za znižano plačilo vrtca. Samo molim, da ne bom stala tam tri ure [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Arwenko -> RE: Mariborčanke,24.del! (31.7.2012 19:01:05)

Ugotovila, da bo malemu druga štirka pokukala, ker je tik pod dlesnijo. Tak da tisto nočno kričanje vseeno pripisujem tej štirki!

Jaooooo jutri po službi pa grem na CSD, nesem vlogo za znižano plačilo vrtca. Samo molim, da ne bom stala tam tri ure [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Zakaj hudiča pa to tja nosite...mene še niso tam videli v teh dveh letih odkar se z njimi ukvarjam. Tale sicer nima on-line obrazca, ampak pač sprintaš-skeniraš in pošlješ in rešeno [sm=smiley1.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (31.7.2012 19:58:26)

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Zakaj hudiča pa to tja nosite...mene še niso tam videli v teh dveh letih odkar se z njimi ukvarjam. Tale sicer nima on-line obrazca, ampak pač sprintaš-skeniraš in pošlješ in rešeno [sm=smiley1.gif]

Jaz tudi vse pošljem,še za izredno sem kr poslala,tja sem šla samo,ko sem za šolo mogla nest,pa nisem vedla,kaj rabim vse,pa istočasno sem še dala za Saš-a vlogo za dodatek za nego.Bom pa še zdaj mogla 1x poslat za znižano,ker sem za Teo-ta že v juniju,pa mi niso upoštevali in moram ponovno dat.[sm=zmeden.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (31.7.2012 20:00:26)

Aja,sem pa dobila 2 novi odločbi in sicer eno za Maksa,da sem v 1.plačilnem razeru in sem oproščena plačila in eno za Saš-a,da sem v 2.plačilnem razredu in plačam 10 od polne cene.Vam je kaj jasno,zakaj zdaj tak?[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]

matcar -> RE: Mariborčanke,24.del! (31.7.2012 20:01:21)

Jutri mene najbrž ne bo na kavo,grema z mojim k njegovemu sodelavcu,se je najavo že.[sm=smiley13.gif]

ly117 -> RE: Mariborčanke,24.del! (31.7.2012 20:05:16)

Grem jaz spat.

Nočko.

Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>