Prva anonimna -> RE: Septembrcice 2013 (16.7.2013 8:24:01)
|
Dobro jutro [sm=smiley1.gif]. Robika, sem razumela, da si imela že včeraj pregled. No, pa danes dobro opravita [sm=smiley1.gif]! Lollipop, super, da že dopustuješ [sm=bravo.gif]. Jaz še ne vem glede Isofixa, imam kar občutek, da če zabremzaš, da bi lupinic o ven odneslo [sm=zmeden.gif]. Vem, da tudi ni nismo fiksirani na sedeže, samo mi se z nogami opremo, če voznik bremza [sm=smiley36.gif]. Drugače tudi jaz hodim največ uro in pol na dan, ampak zadnjič sva šla pa v Krajinski park Rakov Škocjan pa je zato malo dlje trajalo [sm=smiley1.gif]. Tudi ti danes dobro opravi in uživaj ob ogledu malčka [sm=bravo.gif]! Natali in Renjar, počakajta lepo, da se 37. teden začne, potem pa lahko gresta rodit [sm=smiley1.gif]. Natali, koliko stane Isofix? Si rabljenega vzela ali novega? Gita, kar cel mesec boste na morju, frajerji [sm=bravo.gif]? Ste v Istri ali si upala iti dlje? Blue one, ja, če je sila, se da res sigurno vse v treh dneh zrihtat. Meni je glavno, da imam posteljico, jogi in posteljnino pa lupinico, pa par cunjic in tetra planičk, pa ene pleničke za enkratno uporabo, ostalo se da pa že potem na hitro dokupit. Obremenjujem se pa jaz tudi precej s tem, da bom vse pripravila tako kot je treba [sm=zmeden.gif]. Tejči, upam, da te včeraj v službi niso preveč namatrali pa da se nisi preveč namučila s pranjem perila [sm=smiley36.gif]. Jaz sem junija [sm=bravo.gif] full brskala, če se da kakšno dodatno zavarovanje za primer poroda sklenit, pa nisem nič našla. Naša pikapoka ga je včeraj sigurno dve uri zvečer žurala, vse do 11-h [sm=smiley36.gif]. Pa naj ji bo, saj tako kmalu ne bo imela dovolj prostora več za velike akrobacije [sm=smiley1.gif]. Menda naj bi imeli v 33. tednu pikci že od 1.800 do 2.000 gramov [sm=bravo.gif]. Še en prelep dan nas čaka, edino temperature se kar malo preveč dvigujejo. Imejte se lepo [sm=smiley1.gif]!
|
|
|
|