Zaprto usta za gh (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hraneSporočilo


zapi -> Zaprto usta za gh (17.6.2013 20:57:42)

Pozdravček,

imam vprašanje glede uvajanje goste hrane. Pri moji šestmesečnici smo v enem mesecu zamenjali en obrok mleka z zelenjavno kašico (cca. 120 ml, ne merim) jo je lepo sprejala, med tem smo začeli dajati tudi zvečer mlečne kašice, ki pa jih je tudi po dalšem času kar sprejela (cca. 110 ml), sedaj smo začeli uvajati sadne kašice, kjer pa bjba ni prav hudo zainterisirana, toda počasi žličko po žličko gre. Problem je nastal sedaj pred dvem dnem in sicer noče odpreti ust, drži skupaj dlesni in spodnja dva zobka, tako da poje zelenjavnega in mlečnega pol manj, ker ne odpre ust in joka. Je imela katera podobno izkušnjo, kako se je nadaljevalo, kaj je bil vzrok, morda zobki? Moram povedat, da smo imeli veliiikeee probleme z mlekom, ki pa smo jih zaenkrat s trudom in potrpežljivostjo nekako uspeli rešiti (ko je dobila pri4,5 mes dva spodnja zobka) Je možno da tale grozna vročina vpliva ? Hvala vam za pomoč, nasvet,..
astrid1 -> RE: Zaprto usta za gh (24.6.2013 9:29:46)

Po moje vpliva vročina, zobki... Tudi naša včasih noče jesti toliko kar par dni skupaj, potem pa spet po starem. Vztrajajte, pa bo kriza minila.
zapi -> RE: Zaprto usta za gh (24.6.2013 10:54:01)

Ja naša punca ima na žalost močno vneto levo uho, čeprav mi ni jasn, res da se je že kar nekaj dni vlekla za uho, potem je bilo pa pestro in smo morali k dežurnem pediatru in na žalost dobili antibiotike [sm=smiley19.gif]. lp
miškamaša -> RE: Zaprto usta za gh (11.7.2013 22:24:48)

kot bi opisala naše probleme zadnje dni pri naši 6-mesečnici..se tudi sama sprašujem kaj je..sumila sem enako kot je že povedano..zobki..vročina. Pa malo sem pomislila na to, da enostavno ji prehitro dam za jest, da še ni tolko lačna..ampak, da bi jo pa več kot 4 ure pustila, da ne je mi je pa malo dolga...kaj pa ostale pravite?
Stran: [1]