|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaprto usta za gh
17.6.2013 20:57:42   
zapi
Pozdravček,

imam vprašanje glede uvajanje goste hrane. Pri moji šestmesečnici smo v enem mesecu zamenjali en obrok mleka z zelenjavno kašico (cca. 120 ml, ne merim) jo je lepo sprejala, med tem smo začeli dajati tudi zvečer mlečne kašice, ki pa jih je tudi po dalšem času kar sprejela (cca. 110 ml), sedaj smo začeli uvajati sadne kašice, kjer pa bjba ni prav hudo zainterisirana, toda počasi žličko po žličko gre. Problem je nastal sedaj pred dvem dnem in sicer noče odpreti ust, drži skupaj dlesni in spodnja dva zobka, tako da poje zelenjavnega in mlečnega pol manj, ker ne odpre ust in joka. Je imela katera podobno izkušnjo, kako se je nadaljevalo, kaj je bil vzrok, morda zobki? Moram povedat, da smo imeli veliiikeee probleme z mlekom, ki pa smo jih zaenkrat s trudom in potrpežljivostjo nekako uspeli rešiti (ko je dobila pri4,5 mes dva spodnja zobka) Je možno da tale grozna vročina vpliva ? Hvala vam za pomoč, nasvet,..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zaprto usta za gh
24.6.2013 9:29:46   
astrid1
Po moje vpliva vročina, zobki... Tudi naša včasih noče jesti toliko kar par dni skupaj, potem pa spet po starem. Vztrajajte, pa bo kriza minila.

(odgovor članu zapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zaprto usta za gh
24.6.2013 10:54:01   
zapi
Ja naša punca ima na žalost močno vneto levo uho, čeprav mi ni jasn, res da se je že kar nekaj dni vlekla za uho, potem je bilo pa pestro in smo morali k dežurnem pediatru in na žalost dobili antibiotike user posted image . lp

(odgovor članu astrid1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zaprto usta za gh
11.7.2013 22:24:48   
miškamaša
kot bi opisala naše probleme zadnje dni pri naši 6-mesečnici..se tudi sama sprašujem kaj je..sumila sem enako kot je že povedano..zobki..vročina. Pa malo sem pomislila na to, da enostavno ji prehitro dam za jest, da še ni tolko lačna..ampak, da bi jo pa več kot 4 ure pustila, da ne je mi je pa malo dolga...kaj pa ostale pravite?

(odgovor članu zapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?