Bodoče nosečke (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega članaSporočilo


Žabinčica -> Bodoče nosečke (15.7.2013 12:39:01)

Pozdravljene.

...Kar malo pogrešam...to temo namreč...

Sicer sem jo v zadnje čase le redko brala, ampak sem se tako navadila na njo, da jo ponovno odpiram.

V njej so klepetale tiste, ki so že čakale na pluske in tiste, ki smo čakanje na plusek šele načrtovale. Klepetale o vsem in bilo je prav zanimivo...

Da vidimo če bo ponovno zaživela, da se na njej mogoče srečamo stare čveke s teme, pa seveda kakšne nove in tako malo popestrimo načrtovanje in ta vmesni čas [sm=rozica.gif].

mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (15.7.2013 13:04:30)

sva že dve, ki jo pogrešava. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mene zanima, zakaj so jo zaklenili? Saj smo govorile samo o tistih stvareh, ki so se pojavljale tudi na drugih temah.
Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (15.7.2013 13:25:18)

O,mamica deklicam sem upala, da se boš oglasila [sm=smiley36.gif]. Pa še za katero drugo upam da se bo [sm=smiley2.gif].

Koliko sem razumela temo niso zaklenili, ampak se je uporabnica, ki jo je odprla izbrisala in potem več ni šlo prispevkov tam oddajat.

Pa dajmo tukaj nadaljevat [sm=smiley36.gif]...

Sicer pa, kako si? Uživate poletne dni? Že kaj novega na temo plusek?
mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (15.7.2013 14:15:44)

zakaj bi se uporabnica sama zbrisala? [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]

smo mislili iti ta mesec na morje, a se nam je pokvaril avto. In če računaš, v dveh tednih dve registracije za avto in potem še nenadejano popravilo, enostavno ne znese da bi šli za nekaj dni. Tako, da planiramo iti avgusta.

Mi je kar hudo, ker mlajša povsod vodo kaže, na katerikoli sliki vidi. Imamo bazen za hišo, tako vsaj čofotata kolikor vreme dopušča.

Pri nas še kar delamo na [sm=duda.gif], tako da jaz vsak mesec bolj obupujem. Sem bila na rednem "servisu" pri moji G in mi je še UZ naredila, a pravi da ni nič narobe. Tako, da najbolje da grem glavo zamenjat[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], potem bo pa sigurno v prvo ratalo.

Kako si pa ti kaj?
Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (15.7.2013 18:46:52)


IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam
zakaj bi se uporabnica sama zbrisala? [sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]

Tako je meni odgovorila moderatorka, ko sem enkrat vprašala kaj se je zgodilo s temo...jaz sem to dojela v smislu, da se je Michelle od foruma pač "odjavila", ker ni želela več sodelovat. Ne vem...

Mi je žal za avto. Ampak OK če bo avgusta morje, je to vseeno super... Kaj pa če greste ta čas kak dan na ohladitev in kopanje na kak bližnji bazen? Mi kar hodimo, se fajn obnese :). Pluska še ni praviš? Mogoče pa ga bo malo morskega relaxa prineslo....takrat gre glava ponavadi vseeno malo bolj na odklop in evo [sm=smiley36.gif].

Ja, mi smo vredu; je pa bil zadnji mesec odkar smo se vrnili z morja zelo stresen, oboje - v pozitivnem in negativnem smislu (sploh ne bi šla v detajle), zaključil pa se je s tem, da sem od tamale še pobrala eno virozo, ki jo je ona dokaj lahko prebolela, mene pa je čisto vrgla in zdaj počasi prihajam k sebi. Pa še kak pester mesec čaka, upam da bo vsaj brez bolezni in neg. presenečenj. Na plusku še ne delamo, sva rok premaknila na jesen; zdaj pa spet razmišljam, ker bi se rada mogoče naprej izobraževala in potem bi to verjetno dala še malo na stran. Ne vem, bomo videli....do jeseni bom že malo bolj vedela kako in kaj.

Probala bom prekopirat še iz stare teme seznam, da se na njem najdejo še druge punce, ki jih tukaj pričakujemo [sm=smiley36.gif]...bomo videli, če mi rata.
Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (15.7.2013 18:52:13)

OK, prekopirat gre, samo ne pride lepo, čisto navadno brez znakcev in vsega izpiše... Mogoče ob priliki, ker se mi zdaj res ne ukvarja s tem...mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (15.7.2013 20:48:42)

boš videla, saj se nas bo kar nekaj nazaj nabralo, samo da ugotovijo, da je nova tema odprta
sirenetta89 -> RE: Bodoče nosečke (16.7.2013 10:08:49)

Živijo, sem nova tukaj in mislim da je ta tema ravno prava zame:) S fantom sva namreč začela delati na tem,da bova zibala,zato se že veselim klepetanja z vami. kakšne so bile vaše izkušnje,v katerem poskusu je uspelo, kako je bilo z ovulacijo.itd.? [sm=smiley1.gif]
banana_ana -> RE: Bodoče nosečke (16.7.2013 10:15:46)

Hej hej [sm=smiley1.gif]

Tudi jaz sem nova tu in tudi midva sva začela delati na tem...pa sem ravno danes dobila menstruacijo in sem kar malo žalostna [sm=smiley13.gif]
sirenetta89 -> RE: Bodoče nosečke (16.7.2013 10:19:41)

hej :)
tudi mene je prejšnji mesec M kar malo razočarala. koliko časa pa že delata na tem?
Jaz bom videla konec meseca kako bo, vendar se kar malo bojim da spet ne bo nič z [sm=rozacrtici.gif], delala sem ovulacijske teste vendar kot da ta mesec ni ovulacije, ne vem...[sm=zmeden.gif]
banana_ana -> RE: Bodoče nosečke (16.7.2013 10:23:29)


IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta89

hej :)
tudi mene je prejšnji mesec M kar malo razočarala. koliko časa pa že delata na tem?
Jaz bom videla konec meseca kako bo, vendar se kar malo bojim da spet ne bo nič z [sm=rozacrtici.gif], delala sem ovulacijske teste vendar kot da ta mesec ni ovulacije, ne vem...[sm=zmeden.gif]

Je bil šele prvi poskus...ampak vseeno, sva kar nekaj časa čakala - zaradi moje službe in čakanja pogodbe, zdaj bi pa kar takoj :)
Radenska_ -> RE: Bodoče nosečke (16.7.2013 10:26:42)

Pri nama se je ravno obrnilo eno leto.
sirenetta89 -> RE: Bodoče nosečke (16.7.2013 10:31:26)

Mi je že dosti punc povedalo, da ni tako enostano narediti otroka, pa vendar enim uspe takoj, nekaterim na žalost ne[sm=smiley13.gif]
Radenska_ kaj pa pravijo dr. kaj, je kakšen vzrok?
m_and_m -> RE: Bodoče nosečke (16.7.2013 11:10:11)

čaw.
lepo da je spet ta tema nazaj [sm=bravo.gif]
midva tudi delava na [sm=duda.gif] in trenutno čakam na [sm=hudicek1.gif] oz. da je ne bo. Ampak imam občutek da bo ker imam vse take znake kot ponavadi.
lp
Radenska_ -> RE: Bodoče nosečke (16.7.2013 11:14:18)

sirenetta, leni jajčniki pri meni (dolgi ciklusi, redke ovulacije), slabo seme pri partnerju.
Saj ta teden imava prvi razgovor na kliniki.
sirenetta89 -> RE: Bodoče nosečke (16.7.2013 11:18:39)

Tega se tudi jaz bojim, po testih sodeč O sploh nisem imela, ciklusi so še vedno zelo neredni, razmišljam da bi poskusila z merjenjem BT, ker O.testi so precej dragi. a ima katera izkušnje s tem?
Radenska_ držim pesti zate, da bo čimprej + :)
Žabinčica -> RE: Bodoče nosečke (16.7.2013 13:07:14)

O, hej; lepo da se nas je že nekaj ponovno nabralo [sm=smiley1.gif].

Banana_ana, Radenska in Sirenetta dobrodošle; m_and_m dobrodošla nazaj.

Banana_ana, saj prvi poskus pa še ni tako hudo, čeprav verjamem da si razočarana. Zdaj je itak poletje, uživaj na sončku, boš še videla kako hitro se zna obrnit in je plusek že tu.

Radenska, upam in držim pesti da čim prej uspe [sm=pikapoka.gif], če ne drugače pa v postopku.

Glede o., jaz jo ponavadi zaznam po izcedku in želji po sladkem (podobno kot pred m.), o. testov še nisem delala.

Evo, jaz sem se danes prvič po virozi odvlekla do trgovine, mi je bilo kar naporna ta vročina (kar mi ponavadi sploh ni, pa tudi tako toplo pravzaprav ni), tako da bo pestro, ko bo treba v vroč avto in po otroke... Mamica deklicam, a tvoja je doma čez poletje? Pa mlajša gre potem vrtec ali bo še doma?

Bom pa zelo vesela če se nam tukaj še kaj javijo asyka, darhaha, lili, pika, mladika, tedy, je bilo fajn klepetati z vami. Pa še naše nosečke, da vidimo kako ste kaj, Tippi, bybyka, CherryBlossom, Metuljčica, Sweetnovember, ta*mala, 3sonček3; pa še vse ostale katerih nickov se ne spomnim [sm=smiley9.gif] seveda...
littlestar5 -> RE: Bodoče nosečke (16.7.2013 13:07:43)

Midva tudi delava na tem in si zelo želiva. Že od lanskega oktobra. Marca letos sem le zanosila in na žalost v 6. tednu sponatno splavila. Ker so mi ugotovili pregrado, sem šla na odstranitev v maju. Odstranitev je bila uspešna. Skoz sem dala eno menstruacijo, nato je sledil pregled. Na pregledu mi je ginekolog dejal, da je vse ok in da lahko delava naprej na naraščaju. Sedaj sva po prvi M po operaciji prvič poskusila. In že mi nič ni jasno. Rjav izcedek se mi je pojavil 33. dan od zadnje M. Enkrat je bilo tudi malo krvave sledi, zato sem menila, da prihaja M. Vendar se je nadaljeval samo rjav izcedek, v zelo majhni količini. Imela sem tudi občasne bolečine in špikanja, kot M krči. Rjav izcedek sem imela 9 dni. Izcedek izginja oz. ga ni več, prav tako ni sledu o M. Na 40. dan od zadnje M sem tudi naredila test nosečnosti, ki pa je bil negativen. Glede na to, da naj bi vgnezditvena krvavitev trajala le 1 dan, verjetno le-ta ni bila. Ali sem test naredila prezgodaj ali je izcedek lahko vzrok kakšnih težav?? Drugih težav, razen občasnih bolečin nimam. Konec tedna bom ponovila test. Če bo spet negativen, bom pa morala h ginekologu. Je imela katera podoben problem??
banana_ana -> RE: Bodoče nosečke (16.7.2013 13:16:14)

IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

O, hej; lepo da se nas je že nekaj ponovno nabralo [sm=smiley1.gif].

Banana_ana, Radenska in Sirenetta dobrodošle; m_and_m dobrodošla nazaj.

Banana_ana, saj prvi poskus pa še ni tako hudo, čeprav verjamem da si razočarana. Zdaj je itak poletje, uživaj na sončku, boš še videla kako hitro se zna obrnit in je plusek že tu.


Hvala za dobrodošlico [sm=smiley1.gif] drugače pa vem, da ni hudo in nič tragičnega, samo pričakovanje pa vseeno je. Bomo naprej še bolj pridno delali, kar pa niti ni slabo a ne :P
asyka -> RE: Bodoče nosečke (16.7.2013 13:18:20)

OO super nova tema. Spet malo čvekanja in jamranja :) Pri nama se zadeve vsekozi zamikajo, predvsem zaradi mene. Si zelo želim čimprej in je bilo zato v prvem planu letos poleti. Pa sem seštela mesce in če bi nama bila slučajno sreča naklonjena bi bil rok ravno v času najbolj intezivnega pisanja magisterija. Nisva se še sicer čisto dokončno pogovorila, ker je varianta, da bi mogoče vzela potem absolventa, da nisem ravno na borzi tisti čas. Ne vem še. Nekako nisem dovolj pametna. Nad službo v MB sem itak popolnoma obupala (v mojem poklicu seveda), iščem dejansko vse kar je na relaciji do Celja pa vsa okolica Maribora. Bomo videli. Če si naravoslovec moraš pač nekako živeti v LJ da dobiš kako službo, iz MB do LJ pa se mi zdi vseeno malo prenaporno vsak dan vozit, ker nisem ravno neki šofer in ljubitelj avtomobilov. Ma boooo žeeeeee.

Končno sva rezervirala morje, sicer malo v strahu kako bo šlo finančno, ampak so danes njemu regres nakazali pridni Avstrijčeki tako da jupiiii. Zdaj že odštevama in vse planirava hehe. Samo še varuško za živali najdeva pa je to to.

Držim pesti za vse, da bo tole poletje plodno in uspešno. Predvsem za vse tiste ki se že dlje časa trudite pa ni in ni uspeha. Jaz kar čutim da bo kmalu. [sm=smiley1.gif]
sirenetta89 -> RE: Bodoče nosečke (16.7.2013 14:33:58)

žal mi je zaradi SS, vendar pogumno naprej, če je dr.dal zeleno luč, te morda že ta mesec preseneti plusek [sm=smiley17.gif] držim pesti, da bo nasldnji test pozitiven in da ni nikakršnih težav!

Midva s fantom si oba želiva in pridno poskušava vendar kot sem že omenila,testi ovulacije niso pokazali, zato sem malo razočarana,da spet ne bo nič. Sicer imam neredno M, tako da še vedno upam bo kaj.....Bova pridno vztrajala še naprej,kaj pa čmo [sm=smiley1.gif]

Drugače pa...punce poletje je,moramo uživati in se prepustiti,pa naj bo kar bo,držim pesti za vse [sm=smiley2.gif]
mamica deklicam -> RE: Bodoče nosečke (16.7.2013 14:38:27)


IZVIRNO SPOROČILO: Žabinčica

Mamica deklicam, a tvoja je doma čez poletje? Pa mlajša gre potem vrtec ali bo še doma?

Bom pa zelo vesela če se nam tukaj še kaj javijo asyka, darhaha, lili, pika, mladika, tedy, je bilo fajn klepetati z vami. Pa še naše nosečke, da vidimo kako ste kaj, Tippi, bybyka, CherryBlossom, Metuljčica, Sweetnovember, ta*mala, 3sonček3; pa še vse ostale katerih nickov se ne spomnim [sm=smiley9.gif] seveda...


madonca, saj ste danes toliko napisale, da ne vem, če mi bo uspelo vse prebrat.

ja čez poletje imam obe doma in komaj čakam, da gresta 2.9. obe v vrtec, pa ne me narobe razumet. Saj ju imam rada a prav paše, če imam 5 min tudi zase. Bom vsak čas začela odštevati dneve, ravno tako kot nekateri delajo zaradi košarke [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Cikacaka -> RE: Bodoče nosečke (16.7.2013 14:40:16)

Sprehajam se po forumu in malo berem...tale tema mi je simpatična...Bodoče nosečke :)) Pozdravček vsem in upam, da vam (nam) uspe [sm=smiley1.gif]
asyka -> RE: Bodoče nosečke (16.7.2013 14:50:36)

sirenetta89 ne vem sicer kako je dejansko, ampak če imaš že vse življenje neredne M, mogoče stopi do ginekologa in mu povej, da se trudita na dojenčkiu. Morda ti da kakšne tablete za sprožitev ovulacije. Sicer ne vem kako dolgo si testiraš ovulacijo, če šele prvi mesec, je možno da je res nisi imela, ali pa si jo zgrešila, tako da vsaj nekaj mesecev še poizkušaj. Baje tudi zelo pomaga spremljanje bazalne temperature, ampak bodo o tem verjetno znale več povedati druge punce.
Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.7.2013 7:29:12)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>