patrino -> RE: da bo mož zadovoljen (22.8.2013 17:18:24)
|
In ja... čeprav ima neka avtorica doma probleme s partnerjem ali s kolegico ali s sodelavcem (pri teh temah se lahko zgodi kak moj vložek, pri temah o zdravju, otrocih, financah, ipd ne dajem teh vložkov) še vedno ni razloga, da bi avtorica svojo situacijo jemala tako smrtno resno (kot ti) in na zadevo ne pogledala malo humorno in bolj sproščeno zaživela. No, in ravno tukaj je mogoče razlika med nama... ti vidiš "resne težave" avtorjev na teh forumih, jaz vidim "situacijo". Še enkrat poudarjam... otroci, zdravje, finance, izguba službe,... niso tukaj zraven. Lulu, a se ti kdaj prebereš? A problemi s partnerji, kolegicami ali sodelavci niso resni problemi? Si avtorji le teh zaslužijo, da se na njihovih temah norčuješ? Glej, ni treba sedaj igrati žrtev iz sebe in mene žaliti, da sem zategnjena in brez smisla za humor. Meni na temi, kjer je ženska (ali moški)užaloščena, prizadeta in potrebna pomoči,ker ima težave s partnerjem ne da duša da bi pisala bedne vložke o kokicah in druge neokusne šale. Imaš dosti drugih tem , kjer to čisto paše zraven, lahko pa tudi prav takšno s tem namenom odpreš. Še dobro da forum ni realno življenje in da se lahko na forumu obrneš stran in greš drugam. Med tiste bolj "nehumorne in zategnjene" pa vendar zanimive ljudi , ki jim ob tujih resnih problemih ne paše jest kokic.
|
|
|
|