RE: da bo mož zadovoljen (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

daddy -> RE: da bo mož zadovoljen (22.8.2013 14:30:27)

IZVIRNO SPOROČILO: petea

hja, moški pač premalo sodelujete na RR forumu in 'izlivate' svoje misli, da bi se dalo diskutirati o njih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Saj je več kot dovolj tem že na splošno, o katerih se da diskutirat, ne glede na udeležbo po spolu [sm=smiley1.gif]

ronja -> RE: da bo mož zadovoljen (22.8.2013 14:32:10)

haha, daddy, pa da se vsi ves čas jezijo name, hvala lepa! Mam rajši delo, kjer so vsaj zadovoljni z mano. Pa dvomim, da bi bila dober politik, med drugim bi me znala naivnost malo nest;)

Sicer pa se mi zdi daddyjev scenarij kar možen - ženske smo bolj jezikave (verbalne, kakor hočete;) in se navadno znamo boljše izrazit. Tudi otroka lahko z besedami vsak zabije, če hoče, pa to ne pomeni, da otrok nima nikoli prav... Hočem rečt, da če ne zna povedat, še ne pomeni, da ne požre - lahko samo ne zna povedat. Navadno lažje povemo, kadar se ne kregamo in se počutimo varne in ko čutiš, da drugega res zanima, kako se počutiš. Včasih tudi ne opazimo, kdaj drugi nekaj požre, ker se nam ne zdi to nič takega, tistemu pa veliko pomeni - zato se res splača pogovarjat:).

LuLu -> RE: da bo mož zadovoljen (22.8.2013 14:32:47)

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

IZVIRNO SPOROČILO: daddy

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

ti mojih postov sploh ne bereš dobro (to sam praviš),

Drži. Nekajkrat sem seveda jih ( saj nekako sem pa moral prit do zaključka da so mi dolgocajtni, a ne ).

Uuuups tole je pa udarec za ženski ego. Večina jih ne mara bit dolgočasnih- pogojno sitne, prepirljive, zatežene, vzkipljive...dolgočasne pač ne[sm=smiley36.gif]

A si vsa v modricah, patrino? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Hvala za to.

Ampak me je v tej temi presenetila. Vem, da je enkrat nekomu na RR pisala, da naj se zresni in naj na resni temi ne daje svojih kao šemastih vložkov... (Aja, meni je to napisala. Seveda. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ) ...zdaj to sama tukaj počne.

Vsaj tu ni dolgočasna, ne tako zelo, kot drugje.

daddy -> RE: da bo mož zadovoljen (22.8.2013 14:34:32)

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

zato se res splača pogovarjat:).

Evo, srž vsakega odnosa. Pa tako enostavno naj bi bilo, ali ne [sm=smiley1.gif]?

daddy -> RE: da bo mož zadovoljen (22.8.2013 14:35:58)

haha, daddy, pa da se vsi ves čas jezijo name, hvala lepa! Mam rajši delo, kjer so vsaj zadovoljni z mano. Pa dvomim, da bi bila dober politik, med drugim bi me znala naivnost malo nest;)

Prav, prav. Zaenkrat torej nič s trojno poroko [sm=smiley36.gif] ....

patrino -> RE: da bo mož zadovoljen (22.8.2013 14:42:43)

Lulu, kaj imaš povedati avtorici teme-mislim v zvezi z njenimi težavami?
Drugače pa sem z omenjenim komentarjem odgovorila le na vrženo žogo nekoga drugega. Ti se ponavadi čisto iz dolgega časa začneš obmetavati s kokicami, pa čeprav jih nihče niti ne omenja. Podobno počneš sedajle. Dolgočasnost je pa tako relativna stvar. Nekako imam občutek, da se ti ponavadi v vseh resnih temah dolgočasiš, potem pa mahedraš s takimi in drugačnimi vložki. Škoda.

LuLu -> RE: da bo mož zadovoljen (22.8.2013 14:46:53)

Lulu, kaj imaš povedati avtorici teme-mislim v zvezi z njenimi težavami?
Drugače pa sem z omenjenim komentarjem odgovorila le na vrženo žogo nekoga drugega. Ti se ponavadi čisto iz dolgega časa začneš obmetavati s kokicami, pa čeprav jih nihče niti ne omenja. Podobno počneš sedajle. Dolgočasnost je pa tako relativna stvar. Nekako imam občutek, da se ti ponavadi v vseh resnih temah dolgočasiš, potem pa mahedraš s takimi in drugačnimi vložki. Škoda.

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Kokiceeee! Kaj pa drugega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

To pogreša Peggy, (pa ne samo ona) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] 

patrino -> RE: da bo mož zadovoljen (22.8.2013 14:51:54)

...No in še praktičen prikaz tistega o čemer sem teoretično govorila že zgoraj.[sm=smiley22.gif]

ronja -> RE: da bo mož zadovoljen (22.8.2013 15:12:49)

Prav, prav. Zaenkrat torej nič s trojno poroko

Bom pa glasovala za, če bo kdaj na referendumu, ok?[sm=smiley36.gif]

daddy -> RE: da bo mož zadovoljen (22.8.2013 15:17:23)

Prav, prav. Zaenkrat torej nič s trojno poroko

Bom pa glasovala za, če bo kdaj na referendumu, ok?[sm=smiley36.gif]

To mi deli [sm=smiley36.gif]

mateyka -> RE: da bo mož zadovoljen (22.8.2013 15:26:55)

...No in še praktičen prikaz tistega o čemer sem teoretično govorila že zgoraj.[sm=smiley22.gif]

kva si dosadna.. kot jaz [sm=jezicek.gif]

LuLu -> RE: da bo mož zadovoljen (22.8.2013 15:27:31)

Glej, ni ti najbolj jasno, da nas je tukaj ooooogromnoooo in vsaka po svoje vidi ta forum. Ti le naprej tako resno skrbi za resnost foruma, jaz bom pa skrbela za kokice in vložke.

patrino -> RE: da bo mož zadovoljen (22.8.2013 15:41:54)

Glej, ni ti najbolj jasno, da nas je tukaj ooooogromnoooo in vsaka po svoje vidi ta forum. Ti le naprej tako resno skrbi za resnost foruma, jaz bom pa skrbela za kokice in vložke.

Glej, to mi je čisto jasno Lulu, samo tebi nikakor ni, da vsem nisi zabavna[sm=zmeden.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.8.2013 15:48:03)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

LuLu -> RE: da bo mož zadovoljen (22.8.2013 15:49:29)

Glej, to mi je čisto jasno Lulu, samo tebi nikakor ni, da vsem nisi zabavna[sm=zmeden.gif]

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] dobra si! hvala za idejo. Do zdaj mi ni kapnilo, da bi delala na tem, da bi bila vsem (VSEM!) zabavna.
Praviš, da bo težko... verjetno res.

LuLu -> RE: da bo mož zadovoljen (22.8.2013 15:54:25)

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Meni je. kokic mi je pa zmanjkalo, ti šment.

Jeeej, vidiš patrino [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek.gif[/image]

(zdaj verjetno sledi odgovor v stilu "ena ni nobena", "izjema potrjuje pravilo" ,... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] )

Ankica* verjamem, da se nisi s kokicami založila pri odpiranju RR. Redko se to zgodi zadnje čase. Grem še jaz iskati ali imam kaj za mikrovalovko. Čutim, da je pravi čas [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

patrino -> RE: da bo mož zadovoljen (22.8.2013 16:25:49)

Meni je. kokic mi je pa zmanjkalo, ti šment.

Anica lepo zate. Vendar to nikakor ne pomeni, da mora biti všeč tudi meni.
Tule na tem forumu sem dokaj kratek čas, tako da si o marsikomu še nisem mogla ustvariti mnenja. O določenih pa kar dobro in hitro.
Forum je odprt za vse. Vem, da se na njem znajde pisana paleta ljudi. Vsak v svojem prepričanju in s svojimi problemi. In sredi različnih debat, se vedno znajdejo eni in isti posamezniki- trenutno zmagovito vodi Lulu (ki čisto izven konteksta in zaradi lastnega nerazumevanja in dolgočasja), ki temo zasmetijo oz. zasmetijo temo avtorjem, ki so jo odprli zaradi svojih resnih težav. To se mi zdi nespoštljivo posebej do njih. Tako da, Lulu, lahko si sama sebi in nekaterim drugim res šaljiva in zabavna- meni nisi in zagotovo nisi tistim, ki odprejo temo, ker se poskušajo izvleči iz različnih problemov.
Že parkrat sem se zaradi tega speljala iz teme, ker mi je to resnično grdo. Sem se pa ( zaradi ene teme , ki je na drugem koncu in v kateri se folk sprašuje zakaj je RR tako bogo obiskan) nekako vprašala, če sem res edina, ki se ji tako smrajenje tem in nespoštljivost do avtorjev tem, zdi na moč grdo in je verjetno marsikoga minilo spremljati forum tudi zaradi takega početja .

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.8.2013 16:29:32)

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.8.2013 16:31:13)

patrino -> RE: da bo mož zadovoljen (22.8.2013 16:38:59)

Seveda ne. In velja tudi obratno, če tebi nekaj ni všeč, še ne pomeni, da drugim ne sme biti. Ali kar je tebi všeč, da mora biti tudi vsem drugim. Velika masa zelo različnih ljudi, zato bo vedno nekaj, kar je nekomu všeč in kar drugemu ni, smetenje pa je vedno bilo in vedno bo, večina tem hitro zaide v druge vode. Je le javen forum in ne moderiran pogovor.

V bistvu to všeč ali ne všeč ni tako važno tule gor. Bistvo je to, da recimo Lulu s svojimi stalnimi bolnimi kokicami (domišljija na višku)spelje temo, ki jo je nekdo odprl z namenom da sliši mnenje uporabnikov foruma, nekam stran. Dobesedno ustavi temo. Se ti zdi to resnično fer? Hecno in zabavno? Meni ne. In ker vem, da nisem edina in ker to Lulu neverjetno vztrajno in rada počne, nekateri peciklamo iz tem dol. In nekateri verjetno tudi iz foruma. Lulu v bistvu večino časa ne pove svojega mnenja o temi- ne skuša pomagati avtorju teme- ona kot buldožer temo povozi. In ob tem ima vedno iste privržence. Da ni res? Posrfajte malo po temah...
Jaz grem pa iz tele tem stran, ker je bistvo splavalo po vodi. Spet.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (22.8.2013 16:43:21)

LuLu -> RE: da bo mož zadovoljen (22.8.2013 16:47:13)

Ej, ampak res noooo... daj sprosti se malo. Madona si zategnjena in še iščeš milijon razlogov za to.

Raje res malo poišči razloge, da si še zabavna in  ugotovi zakaj pravijo, da je smeh pol zdravja. In ne, ni se ti treba smejat mojim šalam, ampak spet ne rabiš biti tak partibrejker. Svoje šale piši, jih bom z veseljem prebrala.
In če res tako slediš mojemu pisanju... bodi vsaj fer. Ogromno resnih odgovor sem dala (pri 6000 objavah ??), ampak tebi pade v oči le moje zahebavanje.
In ja... čeprav ima neka avtorica doma probleme s partnerjem ali s kolegico ali s sodelavcem (pri teh temah se lahko zgodi kak moj vložek, pri temah o zdravju, otrocih, financah, ipd ne dajem teh vložkov) še vedno ni razloga, da bi avtorica svojo situacijo jemala tako smrtno resno (kot ti) in na zadevo ne pogledala malo humorno in bolj sproščeno zaživela.
No, in ravno tukaj je mogoče razlika med nama... ti vidiš "resne težave" avtorjev na teh forumih, jaz vidim "situacijo". Še enkrat povdarjam... otroci, zdravje, finance, izguba službe,... niso tukaj zraven.

No, to zgoraj je pa že bil resen komentar, moraš priznati...
(...eh, ravnokar sem ga verjetno pokvarila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] )

LuLu -> RE: da bo mož zadovoljen (22.8.2013 16:53:44)

V bistvu to všeč ali ne všeč ni tako važno tule gor. Bistvo je to, da recimo Lulu s svojimi stalnimi bolnimi kokicami (domišljija na višku)spelje temo, ki jo je nekdo odprl z namenom da sliši mnenje uporabnikov foruma, nekam stran. Dobesedno ustavi temo. Se ti zdi to resnično fer? Hecno in zabavno? Meni ne. In ker vem, da nisem edina in ker to Lulu neverjetno vztrajno in rada počne, nekateri peciklamo iz tem dol. In nekateri verjetno tudi iz foruma. Lulu v bistvu večino časa ne pove svojega mnenja o temi- ne skuša pomagati avtorju teme- ona kot buldožer temo povozi. In ob tem ima vedno iste privržence. Da ni res? Posrfajte malo po temah...
Jaz grem pa iz tele tem stran, ker je bistvo splavalo po vodi. Spet.

In zdaj sem jaz vsega kriva? 
Grem na drugo temo dati pravilen odgovor na vprašanje avtorice. Končno po dolgem času bom spet skušala pomagati avtorju teme.

Privrženci [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] 

patrino -> RE: da bo mož zadovoljen (22.8.2013 17:18:24)

In ja... čeprav ima neka avtorica doma probleme s partnerjem ali s kolegico ali s sodelavcem (pri teh temah se lahko zgodi kak moj vložek, pri temah o zdravju, otrocih, financah, ipd ne dajem teh vložkov) še vedno ni razloga, da bi avtorica svojo situacijo jemala tako smrtno resno (kot ti) in na zadevo ne pogledala malo humorno in bolj sproščeno zaživela.
No, in ravno tukaj je mogoče razlika med nama... ti vidiš "resne težave" avtorjev na teh forumih, jaz vidim "situacijo". Še enkrat poudarjam... otroci, zdravje, finance, izguba službe,... niso tukaj zraven.

Lulu, a se ti kdaj prebereš? A problemi s partnerji, kolegicami ali sodelavci niso resni problemi? Si avtorji le teh zaslužijo, da se na njihovih temah norčuješ? Glej, ni treba sedaj igrati žrtev iz sebe in mene žaliti, da sem zategnjena in brez smisla za humor. Meni na temi, kjer je ženska (ali moški)užaloščena, prizadeta in potrebna pomoči,ker ima težave s partnerjem ne da duša da bi pisala bedne vložke o kokicah in druge neokusne šale. Imaš dosti drugih tem , kjer to čisto paše zraven, lahko pa tudi prav takšno s tem namenom odpreš. Še dobro da forum ni realno življenje in da se lahko na forumu obrneš stran in greš drugam. Med tiste bolj "nehumorne in zategnjene" pa vendar zanimive ljudi , ki jim ob tujih resnih problemih ne paše jest kokic.

Frodo Bisagin -> RE: da bo mož zadovoljen (22.8.2013 17:23:32)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
In zdaj sem jaz vsega kriva? 

Da. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley4.gif[/image] 

Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>