tara.81 -> RE: IVF/ICSI januar - februar 2014 + zamrznjenčki (23.2.2014 10:44:03)
|
Punce jaz pa kar ne morem verjet, da se bom čez 2 tedna že pikala, po več kot letu dni!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Do zdaj sem imela druge stvari po glavi zdaj se je pa začelo razmišljanje kaj bi lahko začela jemati pred postopkom. Zdaj jemljem folno bi pa še kaj,...saj ne vem. Zmeda skratka. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Razmišljam še o kaki masaži, pa bioenergetiku, skratka ni da ni....sej bo. Še en teden jemanja femodena, pol UZ in akcija. Res se že veseli, čeprav me je malo strah, če sem odkrita. Sam saj bo, ko bo enkrat zalafaulo pol ne bo panike, ne? Čestitke vsem, ki ste zagledale +!!! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ostale brez skrbi, tudi me ga bomo, prej ali slej, tako ali drugače. [sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif] Sem bila 2 tedna brez računalnika in vas nisem tako redno spremljala. Moram zdaj mal preletet za nazaj [sm=jezicek.gif] Lepo nedeljo vam želim...vse na sončka se filat s pozitivno energijo,ok?[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|