peregrina -> RE: Oktrobrke 2014 (24.5.2014 20:11:02)
|
Ola punce. Meni tedni tako neznansko hitro minevajo odkar sem v službi. Popoldan pridem čist crknjena domov in grem ponavadi za kakih 20 minut spat (če ne se zvečer preutrujena in potem celo noč ne spim). Res upam, da se mi bo do poroda vsaj malo energije vrnilo. Se mi zdi, da sem že enkrat pisala o bolečini v levi ritnici in kolku. Sem bila potem res pridna in sem vsak dan vsaj pol ure furala hitro hojo. Eno noč pa sem se zbudila in se hotela obrnit, pa me je tako usekalo v kolku, sploh nisem mogla premaknit noge. Niti telesa, ker me je tako bolelo. Sem se precej prestrašila. Tisto noč se mi je še ene parkrat to zgodilo. Zdaj je bolje, me ne boli več ponoči. Je pa res, da ful pazim kako sedim v službi (žal sedim vseh 8 ur), da se vsaj vsako uro sprehodim do wc-ja (ga imam v drugi stavbi), da stvari dvigujem iz počepa, ne iz predklona ... Tudi midva razmišljava o morju. Zaenkrat velja, da greva nekam v Istro. Da bo blizu, pa vseeno dovolj daleč [sm=jezicek.gif] Danes sem vstopila v 19. teden in moj trebušček je že kar lepo opazen. Se ga pa tudi nič ne trudim skrivati - sem tako ponosna nanj [sm=smiley36.gif]. Jaz ni šans da dobim nase kakšne nenosečniške hlače (no razen aladinke, ki pa itak imajo pas na gumico in pa ene poletne hlače, ki pa so narejene na isti sistem kot nosečniške - zgoraj ta bombažni pas. Jaz nič ne nosim nad popkom, si elastični del vedno zaviham pod popek. Se mi pa vedno bolj zdi da tele nosečniške hlače ne bodo ravno primerne za poletno vročino. Še sreča, da imam dovolj aladink in podobnih raztegljivih hlačnih zadevc že od prej. Ta teden me je že resno skrbelo za moje kilograme, da bodo kar naenkrat čist preveč poskočili, saj sem dobila blazen apetit in bi jedla samo sladko in kalorično hrano (in seveda na tone jagod in ostalega sadja in zelenjave. Pa sem danes ugotovila, da ni strahu - fasala sem grozno migreno (ki je povezana z mojo prehrano ... in ta teden sem kršila čist vsa pravila in posledice so tu). Ptrisežem, da se od danes naprej spet držim prehranjevalnega režima, ki ustreza mojemu telesu (in mi onemogoča prekomerno rejenje).[sm=jezicek.gif] Aja, drugače sem se od najnižje nosečniške teže zredila za 3kg, še vedno pa sem 1 kilogram v minusu glede na težo pred zanositvijo. Kdaj bi se pa naj najbolj zredile? V zadnjem trimesečju? Koliko je normalno, da se zrediš na mesec? Kako pa kaj vaši kg? Lepo nedeljo vsem.
|
|
|
|