ronja -> RE: Ali bi... (27.4.2014 13:29:41)
|
Ne vem. NIsem bila v tej situaciji, težko sodim, kaj vse bi naredila, da bi imela otroke. Ker otroke sem si želela - ne takoj, ampak sem od nekdaj vedela, da jih bom imela - tako ali drugače. Moj plan je bil sicer posvojitev, če ne bi mogla naravno zanosit, o tem sva se tudi prej že pogovarjala z lubijem in je bil zelo za. Ampak če to ne bi šlo, bi pa bila odprta za vse možno: umetna oploditev, naravna oploditev od nekoga drugega,... ne vem. Mogoče bi bilo edino lažje, če to ne bi bil prijatelj... Se mi zdi, da se spolne avanture s prijatelji znajo malo zakomplicirat (včasih na dobro in so rezultat zaželeni otroci:) ampak vseeno - res bi se morali vsi vpleteni strinjat in da jim ni to problem. Če pa tako pogledam: tudi če so kake težave mogoče vseeno boljše kot bit brez otroka - ampak to je moje videnje, ker si pač nikoli nisem želela bit brez otrok. Nekomu to ni tako nepredstavljivo in bi mu bilo hujše to, da bi potem prijatelj gledal tega otroka kot malo svojega. ČIsto možno, pa da ne bi, ker fantje znajo seks dostikrat precej bolj ločit od čustev in ljubljenja. Vsekakor pa ne bi tega naredila brez partnerjevega strinjanja. Partnerja pa zaradi neplodnosti ne bi zapustila, bi ga pa zapustila, če ne bi bil pripravljen posvojit otroka - meni je bilo od nekdaj pomembno, da bom mela otroke, ni mi bilo pa pomembno, od kod pridejo, kakšne barve so itd... Če pa bi hotel samo biološkega otroka, pa jih ne bi mogel met - e, to pa ne bi šlo skozi.
|
|
|
|