Nina33 -> RE: decemberčki 2016 (11.11.2016 11:39:42)
|
Oj! Glede višine nadomestila nisem čisto 100%, a glede na to, kaj so meni izračunali, bi rekla, da se dodatki (vsaj za dežurstvo, kako je z nagradami, ki jih pri nas ni, ne vem) upoštevajo - nisem preverjala, a osnovne plače pomoje nimam tako "visoke" [sm=smiley1.gif] In super za dobro počutje [sm=smiley1.gif] O izračunih za OD in ostalo raje ne bom pisala, ker meni tut niso čist "gladki"... in itak bo po rojstvu nove članice spet vse neki preračunano - upam, da na za nas ugodneje [sm=zmeden.gif] - bi moralo biti, a pri njih res nikoli ne veš, žal... Tut za očetovski dopust ne vem nič, ker je [sm=love.gif] trenutno brezposeln, tko de... Črpalko imam, še nerabljeno, sem ziheraš [sm=smiley36.gif] Dude pa to pot še nisem kupila, so vsi trije bili brez nje, recimo, da bo ona tut. Sem šla pa "že" po torbo za v P na podstreho in začela po malem noter dajat - crocsi in nogavice so že notri, še polnilec za mobi je tak, da se rad doma pozabi, zobno ščetko/pasto imam sveži/novi že na lagerju, enako tušgel... ostalega pa pomoje skor ne rabim, ša kaka knjiga/predvajanik muzke... kak prigrizek mogoče... pa bo [sm=smiley1.gif] Poleg pač cunj [sm=smiley1.gif] Lep deževen dan vsem!
|
|
|
|