Zogica_marogica -> RE: APRILČICE 2019 (26.11.2018 19:41:43)
|
Pozdrav vsem, da se se mi malo javimo. Prejsnji teden na pregledu v 18.tednu vse ok :D tudi mi nimamo srece z boleznijo, ko sem sla jaz z antibiotikov je moza polozilo in zdej ne vem ce bo mene se enkrat ali sem samo malo zmatrana in se cudno pocutim. Ne zelim ze drugic v enem mesecu na antibiotike. Je pa neverjetno lepo, kako so brcike v zadnjem tednu res ze ornk mocne - toliko, da se ze opazijo na zunaj! Trebuha pa nimam cisto nic, morda z malo domisljije izgleda, kot da sem imela malo prevec obilno kosilo, neverjetno, noben mi me verjame da sem noseca ;)Kar se tice spanja, mislim da je najbolje tako, kot vsaki najbolj pase - se mi zdi, da je uno glede hrbta pomembno predvsem v zadnjem trimesecju? Oblacila pa HM itak, ce imaste app je se najbolj cenovno ugodno (tudi za otrocke) in do novega leta je na vsa narocila zastojn dostava in zastojn vracilo (!!!) - res je zakon, ker ce imas kej za vrnit, pride dpd iskat k tebi na dom, ni treba nosit paketa za vracilo na posto hehe ;) Prijeten zadnji teden novembra in vstop v praznicni december vsem skupaj! :)
|
|
|
|