Cvetnilist -> RE: APRILČICE 2019 (18.3.2019 14:38:44)
|
Ja, jaz tudi pravim, da te je že očitno nekam moglo it to kaj mam manj. [sm=smiley36.gif]Haha ja meni je ginekologinja rekla, da plodovnico in izcedek razločiš po barvi. Izcedek se obarva belo, plodovnica pa se čisto posuši. To se meni tudi dogaja zdaj že cel vikend, da me prav zbode in potem spusti. Si pa nekak tak tudi predstavljam pol popadke. [sm=smiley1.gif]Se mi pa to pojavlja na nekaj ur. S tem da mam že cel vikend krče, kakat grem 2, 3x na dan in se mi zdi da se res že mogoče telo malo pripravlja. Samo saj pravim, možno pa da se bo na koncu obrnilo in bo čez rok. [sm=smiley36.gif]Drugače pa jaz tudi že komaj čakam, iz dneva v dan sem v pričakovanju. [sm=smiley9.gif] Ja, res se mi zdi, da ni potem to to, da mora imeti svoj dan. Sploh ko so majhni in imajo takšno veselje s praznovanji. [sm=smiley36.gif]Se mi zdi, da na rojstne dneve se res počutijo prav posebne, tudi mi odrasli se, če smo iskreni in naj ma svoj rojstni dan lepo. [sm=smiley36.gif]Joj samo res ja pol so že bikeci, moj ata je tudi bik, ima 7.maja rojstni dan, mama pa dvojček, ima 25. maja. Sta tudi udarna kombinacija. [sm=smiley36.gif]Midve s sestro pa ribi in vodnar. Prave kombinacije smo. [sm=smiley36.gif]No oven in lev pa bo ati bogi. [sm=smiley36.gif]Kaj pa je tvoj partner po horoskopu? Jabuk, se mi zdi da te izcedke imamo zdaj tako ali tako vse, je pomojem čisto normalno, ker se telo že intenzivno pripravlja. Kaj ti si zdaj že čisto pred rokom ne? [sm=smiley1.gif]Haha sinek ni želel deliti rojstnega dneva in vas je vse preskočil, da lahko praznuje sam. [sm=smiley36.gif]Za malo bi pa bilo res lepo če bi lahko rodila na obletnico poroke. To pa je res lepo. [sm=smiley1.gif] Pa punce skoraj vse ste iz Lj, nobene ni iz mojih koncev. [sm=smiley13.gif] Drugače pa jaz nimam fb in mi je super, da se lahko tu pogovarjamo in res upam, da se bomo tudi še po tem, ko bomo že rodile. [sm=smiley9.gif]
|
|
|
|