lelaval -> RE: Bronhiolitis (10.1.2006 0:20:00)
|
Vse je minilo,ni tako grozno kot se sliši.Ne skrbi vse bo še dobro. Morda se sliši grdo, pa vendarle je res, kot je napisala Cikica. Jaz sem tudi dobra 4 leta dežurala s sinom, ko so se mu bronhitisi dobesedno en za drugim ponavljali. Ko ga je imel prvič, je takoj šel v bolnico. Ne samo enkrat je imel Berodual na 4 ali 3 ure, pa se je dušil na vsaki 2 uri. (tudi ponoči). A ne skrbite, tiste inhalacije so morda res videti malce grozljivejše, a pomagajo dosti bolj kot pumpice. Mi je pa enkrat ena gospa na morju dala čaj, ko ga je slišala, kako kašlja. Ženska je sama nabirala zelišča, saj je veliko dala na to. In ni pil niti cela dva dni (zjutraj in zvečer en kozarček), pa ni niti zakašlajl več. V čaju pa je bilo 8 zelišč (sicer več ne vem katere, ker sem že pozabila in kasneje sem,. ko mi jih je zmanjkalo spraševala njeno hčerko, ker gospa je že umrla, katero zelišče mi še manjka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Očitno pa je res, da je te bronhitise prerasel - kot je dejala pediatrinja., da se to velikokrat zgodi.
|
|
|
|