Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
(poslušala pljučka in merila kisik), čeprav sem že v petek opozarjala, da zelo težko diha, da mu piska pri izdihu, da ima med spanjem 48 vdihov....
Pa dobro, to zdaj ni pomembno. Malo sem preverla kaj ta bronhiolitis pomeni in zdaj me hoče pobrati od skrbi 
. Ker sem po poklicu med.sestra, sem ga pač sama pedinala, razen 2x so ga morali aspirirat- sluz posesati- je blo kr hudo.
je imel že 2Xbronhitis.Prvič je dobil antibiotik in je to jemal en teden in je bilo vse ok.Drugič pa je bilo še huje,zelo je kašljal,hropel in imel nosek zamašen.Bil je ves bogi.Spet je imel antibiotik pa vsak večer sem mu na pleničko in na radiator dala nekaj kapljic evkaliptusovega olja da je lažje dihal.Skupaj je bil bolan 10dni.Vse je minilo,ni tako grozno kot se sliši.Ne skrbi vse bo še dobro.
premajhen.
. Očitno pa je res, da je te bronhitise prerasel - kot je dejala pediatrinja., da se to velikokrat zgodi.