DERMATOLOG v Mb? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Alergija



Sporočilo


monja -> DERMATOLOG v Mb? (20.2.2006 18:43:39)

Prosila bi vas za pomoč. Mi lahko katera svetuje, kam k dermatologu, kjer ste bile-bodisi iz lastnih izkušenj bodisi kako drugače-zadovoljne; npr. zasebna klinika...

Naš 7-mesečni dojenček ima že 2 meseca po obrazu in pod bradico vneto kožo. Naj bi bilo od slinjenja. Pri naši zdravnici dobila kremo-po mazanju se je pojavilo nazaj... Na pregledu v SBM sva že bila, dobila 2 kremici-je bilo malo boljše, potem na kontroli dobila novi 2 kremici-maževa, pa ni izboljšanja... Da o hitrosti pregleda sploh ne govorim...[sm=smiley21.gif] Ena krema suši, druga vlaži obraz...Ne vem, kaj druga storiti, kot da poiščem še drugo mnenje, a ne vem, kam.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] (Naj še povem, da po ostalih delih telesa vnete kože ni!!!)

Zato vas prosim za pomoč-naslov dermatologa.

Hvala in lep pozdrav




Anonimen -> RE: DERMATOLOG v Mb? (20.2.2006 20:44:13)

Dr. Maja Kalač Pandorovič, ki sicer dela tudi na dermatologiji v bolnišnici MB, si je menda odprla privat dermatološko ambulanto nekje na Gosposvetski cesti. Poišči v imeniku, sigurno jo najdeš.
Mi sicer tam še nismo bili, se je koža izboljšala.




Pinga -> RE: DERMATOLOG v Mb? (21.2.2006 8:01:17)

Ja vsekakor priporočam tako kot ti je že Blacky napisala
Zasebna dermatološka in alergološka ambulanta dr. Maja Kalač - Pandurovič in sicer je na Gosposvetski cesti, zraven zdravstvenega doma, nad lekarno. Tel št. 250-25-75.
Je sicer zasebna ampak ima koncesijo, zato si le zrihtaj napotnico.

Upam da sem kaj pomagala.

Lep pozdrav.




@ -> RE: DERMATOLOG v Mb? (23.2.2006 23:49:38)

ja, mi smo tudi dobili napotnico za k njej, naša pediatrinja jo ful hvali. Dobli smo dve kremici in kontrolo čez 3 mesece. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
Mi smo šli po alternativni poti - najprej zdravimo z Bicomom, potem pa še obišlemo homeopata (četudi bo stanje po Bicomu ok, tudi zaradi preventive).

LPAfna




Stran: [1]